TUMMYTOX blogs.

Jak za týden zhubnout 2 kg?

Pokud potřebuješ rychlé řešení jak se zbavit několika kilo navíc, věř, že je to jednoduše proveditelné!

Možná jsi už vyzkoušela různé diety a hladovění (ano, všechny jsme tam alepoň jednou byly), ale bohužel to nefunguje a nejhorší ze všeho je, že to může mít i opačný efekt!

image

Co jsme tedy celé ty roky dělali špatně když je možné zhubnout za pár týdnů?

Když chceme zhubnou nějaké to kilo, vždy počítáme kalorie a snažíme se jíst méně, protože si myslíme, že musíme, ale trik spočívá v tom, že ve skutečnosti se musíme zbavit zadržované vody, která zůstává v našem těle.

Často si ani neuvědomujeme, že přebytečná voda z nás dělá tlustší, než ve skutečnosti jsme, a ve skutečnosti je velmi snadné se zbavit několika kilo přebytečné vody v krátkém čase. Postup může být následující:

Pij více vody

Může ti to znít protichůdně, ale náš lymfatický systém se může ucpat, pokud nebudeme dostatečně pít, a kvůli ucpané lymfě naše tělo nateče a nafoukne se.

Jediným způsobem, jak ho podpořit, je pít více! Vypij alespoň 2 litry vody denně. Voda pomáhá vylučovat toxiny z těla, a také se často říká, že hlad je převlečená žízen, takže se ujisti, že dostatečně piješ před jídlem a mezi jídly.

Dopřej si alespoň 8 hodin spánku

Věděla jsi, že nedostatek spánku způsobuje přibírání?! Když máme nedostatek spánku, toužíme po jídle s vysokým obsahem kalorií, a také často jíme pozdě v noci, protože nemůžeme spát ... a tak chodíme v začarovaném kruhu ...

Spánek je proto nesmírně důležitý pro zdraví a krásu, pomáhá také regeneraci těla a dokonce spalování tuků. Tak běž brzy do postele a ujisti se, že spíš 8 hodin!

Vyzkoušej přerušovaný půst

Už jsme řekli, že hladovění je vyloučeno, protože dříve nebo později budeš muset něco znovu jíst a kila se ti rychle vrátí nebo dokonce zdvojnásobí.

Pokud tedy chceš uspět, vyzkoušej techniku přerušovaného půstu - je to skvělé pro dlouhodobé výsledky.

Vyzkoušeli jsme to také a jsme nadšeni! Jde o to, že se nemusíš vůbec vzdát svých oblíbených jídel, vše, co musíš udělat, je jíst po dobu min. 12 hodin každý den - takže pokud máš snídani v 7 ráno, tvé poslední jídlo musí být v 7 večer. Tímto způsobem umožníš tělu odpočinout si od jídla a dobře ho strávit a urychlit metabolismus.

Pro začátek začni s 12hodinovým půstem a postupně ho prodluž na 14 nebo i 16 hodin. Pokud budeš pravidelně cvičit, nejen že zhubneš extra kila, ale také se budeš cítit mnohem lépe!

Zbav se otoků a nadýmání

Jak jsme již řekli na začátku, když jsme oteklé a nafouklé, znamená to, že zadržujeme přebytečnou vodu v těle, a je více než pravděpodobné, že za těch pár kilo na víc je na vině voda, které se musíme zbavit.

Jak ji eliminovat v co nejkratší době? S Draining Drinkem, který obsahuje nejlepší přírodní ingredience pro drenáž!

Draining Drink podporuje hubnutí, eliminuje celulitidu a vylučuje přebytečnou vodu z těla. Nápoj doslova obnovuje lymfatický systém, a tak urychluje vylučování vody a toxinů z těla, čímž ulevuje i játrům a trávení.

Každé ráno vypij Drainin Drink v 1 litru vody a spolu s ním:

  • zhubneš první kilogramy v prvních dnech *
  • stimuluješ vylučování přebytečné vody a toxinů o 27% *
  • snížíš nadýmání a otoky o 60% za 1 týden *
  • viditelně zhubneš za pouhých 10 dní *
  • eliminuješ výskyt celulitidy

Jak se Ane Marii podařilo zhubnout 2 kila za 1 týden? *

„Už po 2 dnech jsem si všimla obrovskou změnu, moje břicho už nebylo nafouknuté, měla jsem během celého dne mnohem více energie, mnohem lepší trávení.”

image

* Účinky produktu se mohou mezi jednotlivci lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Účelem našich produktů není předcházet, léčit nebo léčit jakoukoli nemoc nebo vážné onemocnění.

Jelikož byla s výsledky spokojena, rozhodla se vyzkoušet i nové produkty. „Všechny produkty jsou super. Mým největším objevem je proteinový nápoj Shape me Shake, který skutečně chutná jako fantazie a nadlouho mě zasytí."

„Co je pro mě prostě úžasné, je to, že na mém těle je skutečně viditelná změna, protože tuk pomalu mizí a mění se na svaly. Nedokážu popsat, jak špatně mi bylo, když jsem měla 69 kg, hrůza! I když mám stále nějaké tukové polštářky, ze dne na den jsem při pohledu do zrcadla šťastnější!"

Ana Maria užívala produkty ze sady Nový rok, nová já! Vyzkoušej ji také a sama uvidíš, jakou změnu lze dosáhnout s trochou vůle a pomoci!

A máme pro tebe dárky navíc! K této sadě nyní dostaneš shaker a posilovací gumu Booty Band jako dárek ZDARMA, aby ses do cíle dostala ještě rychleji a jednoduššeji!

Produkty pro vás

SPALOVÁNÍ TUKU
-55%
Speciální cena 710 Kč Běžná cena 1 577 Kč
Zobrazit produkt
Eliminace zadržování vody
-50%
Speciální cena 682 Kč Běžná cena 1 363 Kč
Zobrazit produkt