TUMMYTOX blogs.

Objev 5 bestsellerů, pro úspěšné hubnutí!

Hubnutí a proměny těla, ať už kvůli plesovým šatům nebo novým bikinám se stalo zvykem snad všech žen. Co ale dělat, když se i přes dodržování správné stravy a cvičení zdá dosažení dokonalého těla stále nemožné?

image

Pokud i ty čelíš této nepříjemné situaci, pak musíš bezpodmínečně pokračovat ve čtení tohoto článku, protože dnes prozradíme 5 bestsellerů na hubnutí, které ti pomohou vyhrát boj s přebytečnými kilogramy a projít zkouškou nových šatů na jedničku!

Detoxikační shoty pro eliminaci zadržované vody a toxinů

Je nafouklé břicho a oteklé nohy situace, která ti bohužel zní až příliš povědomě? Děje se to proto, že se vší pravděpodobností trpíš zadržováním vody a nadměrným hromaděním toxinů v těle. A co je horší, toxiny ti mohou způsobit nejen otoky a únavu, ale mohou bránit tvojí cestě za hubnutím, protože jsou zodpovědné za zpomalení metabolismu.

Ale řešení tohoto problému je neuvěřitelně jednoduché s našimi drenážními Draining Shots: zcela přírodní a praktické drenážní a detoxikační lahvičky, které si můžeš vzít s sebou, ať jsi kdekoli! Díky kombinaci výtažků z ananasu, přesličky, citronu a ibišku ti tyto shoty pomohou odstranit přebytečné tekutiny a toxiny z těla, pročistí tělo, zlepší trávení a podpoří hubnutí.

Brání ti chuť k jídlu v hubnutí? Už ne s Craving Blocker!

„Zvedni ruku, pokud ses se alespoň jednou v životě pokusila zhubnout, ale neuspěla jsi právě kvůli nekontrolované chuti k jídlu. Když se rozhodneš jíst zdravěji, záchvaty hladu mohou být silnější a výsledkem je obvykle emocionální přejídání, a snaha o ukojení hladu nezdravým jídlem, fastfoodem, atd.

Převezmi kontrolu nad svými chutěmi s Craving Blocker, jedinečným, dvojitě silným prostředkem potlačujícím chuť k jídlu, který také podporuje spalování tuků! Urychli hubnutí pomocí 2 nejoblíbenějších látek potlačujících chuť k jídlu na trhu: Glukomanan a Garcinie kambodžská.“

Curve Shaper 5 v 1 nápoj na hubnutí!

„Nech své křivky vytvarovat přirozeným způsobem se super účinným řešením na hubnutí –⁠ vše v jednom. Sniž až 3 kg tělesné hmotnosti, až 7,5 cm pasu a až 6 cm obvodu boků s tímto nápojem, který je také bohatý na vlákninu!

Tajemství nápoje Curve Shaper 5v1 je v patentovaném extraktu z červeného pomeranče -Morosil® získaném ze šťávy nejpigmentovanějších červených pomerančů odrůdy Moro ze Sicílie. Podle výzkumů může pomoci zabránit hromadění tuku, zejména v okolí břicha.“

Řekni sbohem celulitidě!

Pokud jsi se smířila s myšlenkou, že po zbytek svých dnů na sobě uvidíš pomerančovou kůži, zamysli se znovu! Ano, protože existuje zcela nový způsob, jak bojovat s celulitidou a zatočit s ní o 360 ​​stupňů, pomocí dvou cílených produktů, které s ní bojují ze vnitř i z venku!

Díky kapslím Cellulite Reducer a jejich trojitému působení můžeš zmírnit projevy celulitidy zlepšením mikrocirkulace pokožky, zároveň se zbavit toxinů (díky síle extraktu z hroznových výlisků) a stimulovat hubnutí. Výsledek? Krásnější, mladší, pevnější a zářivější pokožka!

Revoluční krém proti celulitidě Cutie Booty na druhé straně bojuje s tukem v nejkritičtějších oblastech těla zvenčí, zabraňuje tvorbě nových tukových buněk a činí pokožku hladkou a konečně bez nerovností a ďolíčků!