TUMMYTOX blogs.

Zbavit se celulitidy je opravdu možné!

I ty se s blížícím létem děsíš představy, že budeš nosit bikiny a sukně? Jsme ochotni se vsadit, že za to určitě může nepřítel žen číslo jedna - celulitida! Tento tichý nepřítel se týká většiny z nás, bez ohledu na věk, hmotnost nebo životní styl.

image

Příčin této nepříjemné pomerančové kůže je opravdu hodně, od hormonálních poruch až po nesprávnou stravu. Ale otázka, na kterou chceme všichni dostat odpověď, je jen jedna: dá se celulitida opravdu odstranit?

Jak porazit tu nepříjemnou pomerančovou kůži?

Pokud se i ty každoročně před letní dovolenou začínáš připravovat do plavek a snažíš se zbavit jamek na stehnech a hýždích drastickými dietami, nekonečným opakováním dřepů a kupováním množství krémů proti celulitidě bez jakýchkoliv výsledků, pak je načase, aby si vyzkoušela úplně jiný přístup! Chceme ti prozradit tajemství: v boji proti celulitidě je velmi důležité používat nejen cílené produkty, které působí zvenčí, ale doporučuje se užívat i doplňky stravy, které pomáhají porazit pomerančovou kůži zevnitř.

Doplňky s účinnými látkami: nejnovější lék proti celulitidě

S pokrokem vědy a objevem úžasných přírodních složek, které nejen podporují hubnutí a spalování tuků v nejkritičtějších oblastech těla, ale dokážou také podpořit mikrocirkulaci a vylučování toxinů z těla, má nyní pomerančová kůže své hodiny spočítané!

Nejlepším způsobem, jak se jednou provždy zbavit celulitidy, je používat nápoje s diruetickými účinky, které detoxikují organismus a snižují zadržování vody a celulitidu, a doplňky na spalování tuků, které eliminují tukové buňky. Kromě toho je velmi důležité užívat i specifické doplňky proti celulitidě obsahující antioxidanty, které hrají klíčovou roli při odstraňování pomerančové kůže.

Mezi nejnovější objevy v boji proti celulitidě patří výtažek z hroznů, který jsme vybrali jako hlavní složku kapslí proti celulitidě Cellulite Reducer. Tato složka díky vysokému obsahu polyfenolů posiluje cévy, čímž zlepšuje mikrocirkulaci a snižuje nepříjemnou celulitidu. Kromě toho vitamin B obsažený v našich kapslích pomáhá zlepšovat vzhled pokožky, která je hladší a pevnější.

Kompletní řešení na rozloučenou s celulitidou

Sada Totální ničitel celulitidy je vysoce účinné a komplexní řešení, pokud se chceš nadobro zbavit pomerančové kůže a mít úžasnou postavu před letní dovolenou! Tento 30denní program ti pomůže:

  • Viditelně snížit výskyt celulitidy
  • Vypláchnout toxiny a přebytečnou vodu z těla
  • Zlepšit mikrocirkulaci pokožky
  • Zvýšit spalování tuků a zabránit jejich ukládání
  • Zmenšit obvod stehen, břicha a hýždí
  • Nyní 4 týdenní tréninkový program k sadě ZDARMA!
  • Posilovací guma Booty Band ZDARMA!

*Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl.]