TUMMYTOX blogs.

5 tipů, jak zazářit v plavkách

Plavková sezóna se blíží, ale ty by ses nejraději schovala do volných triček? Ne tento rok! Vykroč na pláž sebevědomě a ukaž svou krásu. Abychom ti pomohli, sesbírali jsme 5 tipů, které tě nezklamou!

image

1. Hlavu vzhůru!

Nic ti nepomůže působit na pláži sebevědoměji a hezčí než narovnaná záda a hlava nahoře! Pokud si při chůzi vzpřímená, tvá postava bude působit štíhlejší, protože narovnaná záda automaticky zatlačí bříško dovnitř a vyzvednou prsa.

2. Nejsou plavky jako plavky

Ukaž se hrdě v pěkných plavkách. Jednodílné plavky jsou toto léto absolutním módním hitem a jsou ideální i na skrytí nedokonalostí a opticky zužují pas.

3. Pít, pít a ještě jednou pít

Jasně, všechny to víme, ale neuškodí si to připomenout… NIKDY nezapomínej pít! Ale ne ultrasladené nápoje, pivo a sladké koktejly. Toto léto si dopřej jemnou detoxikaci bylinkovými čaji, tvé tělo ti bude vděčné!

4. Odvahu, děvče!

Ano, ano, v černé vypadáme štíhlejší… Ale na léto je to trochu nuda… trochu dost! Toto léto si vyber plavky s potiskem! Tropický potisk je zábavný a trendy a vzory také dokáží leccos skrýt.

Jednobarevné plavky také vytvoří optickou iluzi a dokáží ubrat pár centimetrů z pasu. Pokud by si chtěla působit vyšší, vyber si plavky s horizontálními (vodorovnými) proužky – vizuálně prodlouží a zeštíhlí tělo.

image

5. Správná péče je základ

Pro většinu žen je celulitida noční můrou. Ale se správnou péčí můžeš viditelnost pomerančové kůže výrazně snížit. Použij anticelulitidní gel, který v létě vyhladí pokožku a navíc eliminuje tuk na problémových místech.

 

Jeden tip navíc

Zkusila si už náš nejúspěšnější letní program?

 

Tvoří ho 4 fantastické produkty obsahující přírodní složky, které rychle spalují tuky, zrychlí tvůj metabolismus a pomůžou ti dosáhnout postavy, o které sníš!

  • Nápoj Fat Burner funguje jako aktivní spalovač tuků s l-karnitinem, který přírodním způsobem zvyšuje tvou vnitřní teplotu a zrychlí spalování tuků.
  • Nápoj Draining Drink Intense už svou účinností přesvědčil více než 80 % zákazníků. Pomůže ti vyloučit více přebytečné vody a toxinů a zmírní viditelné znaky celulitidy!
  • Čaj Skinny Me Tea obsahuje směs bylin a ovoce, které svými aktivními složkami pomáhají rychleji spalovat tuky a nastartují metabolismus.
  • Slimming GEL ZDARMA: díky extraktu z garcinie kambodžské je Slimming Gel výjimečně efektivní zbraní proti celulitidě a nežádoucím tukům na problematických partiích.

 

Nyní si už připravená! Tak pojďme… Šup do plavek!