5 jednoduchých tipů pro perfektní postavu na pláži.

Začalo odpočítávání do dovolené a s ním i noční můra - zkoušení plavek. Když myslíš na všechny ty zbytečné kilogramy, které musíš shodit ještě před tím, než se předvedeš v bikinách.... ach, také horečně hledáš na internetu rady, jak snížit hmotnost a nepříjemnou celulitidu? Nejsi sama!

Naštěstí se však naši redaktoři vydali hledat 5 nezbytných tipů, které můžeš udělat i na poslední chvíli, aby si získala úžasnou postavu připravenou na pláž.

image

Přestože je času málo a plavky čekají za rohem, odborníci se shodují: je zbytečné zbavovat se všeho drastickými dietami, které způsobují jen jojo efekt, stačí si vybrat malé každodenní triky. Zde je 5 nejlepších tipů, které se dají snadno dodržovat a které ti pomohou získat dokonalou postavu.

1. Význam detoxikace

Detoxikace není odpovědná jen za odstranění toxinů z těla, ale hraje důležitou roli, pokud chceš zhubnout. Účinná detoxikace může skutečně nastartovat tvůj metabolismus a zlepšit trávení, aby tvé tělo mohlo začít spalovat přijaté kalorie, jakož i zlepšit vzhled pomerančové kůže.

Tip: Pro snadnou detoxikaci začni tím, že do svého ranního režimu zařadíš bylinné detoxikační čaje nebo očišťující nápoje, které můžeš pít během celého dne.

 

2.Už žádné drastické diety, zvol rovnováhu

Je všeobecně známo, že diety na poslední chvíli před odjezdem na dovolenou nikdy nepřinesou požadované výsledky. Pokud se chceš zbavit nadbytečných kilogramů a získat ploché bříško, jednoduše upřednostnit zeleninu a bílkovinné potraviny s nízkým obsahem tuku a bohaté na vlákninu a vyřaď perlivé nápoje a cukr.

Tip: Je pro tebe těžké vzdát se sladkostí nebo chipsů? Vyzkoušej dietu 80/20 - více než dieta je to téměř životní styl, který zahrnuje konzumaci 80 % zdarvých potravin a 20 % potravin dle vlastního jazýčku, na co máš chuť, jen to nepřeháněj s množstvím. Méně je více, pamatuj!

3.Jak si najít čas na cvičení?

Bohužel, vzhledem na náš životní styl si ne vždy najdeme čas na cvičení. Řešení? Začni praktikovat fyzickou aktivitu jednoduše tím, že se rozhodneš změnit své návyky - upřednostni schody před výtahem, navštiv svou kamarádku pěšky nebo na kole atd... Při hubnutí je určitě důležitá aerobní aktivita spolu s cíleným cvičením s váhami, ale důležitá je pravidelnost. Pohyb musí být každodenní pro maximální výsledky a tělo, o kterém jsi vždy snila.

Tip: Snaž se denně hýbat, byť jen 15-20 minut, například skákáním přes švihadlo, po kterém následují cílené cviky na tu část těla, která ti způsobuje největší problémy.

4.Cíl: pevná a hladká pokožka bez celulitidy

Už tě nebaví používat krémy proti celulitidě, aniž si dosáhla kýženého výsledku? Aby ses zbavila pomerančové kůže, je třeba postupovat v správně a útočit ze všech stran - masírovat kritické oblasti nejmodernějšími krémy proti celulitidě, které zlepšují mikrocirkulaci, a zároveň užívat specifické výživové doplňky, které odstraňují příčinu zevnitř.

Tip: Klinické studie to potvrzují - používání detoxikačních produktů, jako jsou bylinné čaje nebo odvodňující nápoje a kapsle na spalování tuků, můžou pomoci zlepšit spalování tuků a odstranit toxiny z konkrétních oblastí, což podporuje eliminaci celulitidy.

5.Kompletní přírodní řešení pro rychlé a extrémní výsledky

Pokud chceš dosáhnout dokonalou postavu, kterou ti budou na pláži obdivovat, ideálním řešením je kromě zdravé a vyvážené stravy a některých sportovních aktivit i výběr doplňků stravy na hubnutí, které se navzájem doplňují.

Vytvořili jsme pro tebe dokonalé řešení - sadu TOTÁLNÍ ŘEŠENÍ: tělo do bikin, která se skládá z odvodňovacích a detoxikačních produktů s účinnými látkami k odstranění zadržované vody, celulitidy a toxinů z těla, tak z přírodních produktů na spalování tuků, které zlepšují spalování tuků a snižují chuť k jídlu, abys snadno shodila nežádoucí kilogramy.

Kromě dosažení hladké, pevné a zářivé pokožky jsme k zeštíhlující sadě přidali i Shaker a Booty Band - posilovací gumu na cvičení, jako dárek ZDARMA.