TUMMYTOX blogs.

5 znaků, že toxiny blokují hubnutí (a co s tím)

Nízká kvalita potravin, nezdravý životní styl, zlozvyky, toxické životní prostředí - to vše způsobuje, že naše těla jsou velmi často zaplavena toxiny. Bohužel. Zde je návod, jak to napravit za 15 dní.

image

Lidské tělo je na eliminaci toxinů velmi dobře vybavené. Lymfatický systém, játra, ledviny, trávicí systém pracují společně, aby udržely tělo zdravé, fit, bez přebytečného tuku a nahromaděných toxinů.

Přesto by nikdy nemělo bojovat samo proti přesile toxinů, bakterií, xenohormonů a znečištění. Když se hromadí příliš mnoho toxinů, je čas zasáhnout.

Pokud máš 2 nebo více příznaků hromadění toxinů, měla by si zvážit detox:

  1. hromadí se ti tuk kolem pasu
  2. nemůžeš zhubnout (alespoň ne tolik, kolik by si chtěla) bez ohledu na to, jak se snažíš
  3. si stále unavená
  4. si často nafouknutá a otékají ti končetiny
  5. tvá pokožka nemá zdravý vzhled
  6. máš viditelnou celulitidu

Jak souvisí hromadění toxinů a přibírání?

Je to jednoduché - když tělo nedokáže účinně a rychle odstranit škodlivé mikroprvky, snaží se je alespoň zneškodnit uvnitř těla.

Pokud toxiny z těla neodcházejí, tukové buňky je obalí a tím chrání tělo před jejich škodlivými vlivy.

Zjednodušeně řečeno, toxiny se ukrývají v tukových zásobách.

Pokud se nadbytečné toxiny neodstraní, tělo ukládá stále více tuků a eliminace toxinů je ještě těžší.

Hubnutí by znamenalo spalování tukových zásob, kde jsou toxiny uvězněny. Ale tvé tělo je nechce osvobodit.

Jak se zbavit toxinů a zároveň zhubnout?

Jelikož přibývání na váze a hromadění toxinů spolu úzce souvisí a vzájemně se doplňují, je nejlepší detoxikovat a zároveň zhubnout.

Čím efektivněji se zbavujeme toxinů, tím méně tuků se bude hromadit.
Čím více tuku spálíme, tím více toxinů dokážeme eliminovat.


Důležité: Naše vylučovací (detoxikační) orgány musí správně fungovat, aby toxiny mohli z těla co nejdříve odejít. To musí být tvá zcela nejvyšší priorita! Osvoboď uvězněné toxiny, až když víš, že opustí tvé tělo rychle a bezpečně.

Osvoboď své tělo od toxinů za 15 dní!

Co kdybychom ti řekli, že máme desetkrát silnější detoxikaci než jiné detoxikační produkty na trhu, které ti pomohou vyčistit tvůj hlavní detoxikační orgán - játra - a zbavit se nahromaděných toxinů?

15 Days Detox vyčistí tvé tělo pouhými 2 kapslemi denně! Vše, co musíš udělat, je vzít si jednu kapsli ráno a druhou večer na komplexní očistu těla.

A ne, není to kouzlo! Používáme pouze 10krát více biologicky dostupného extraktu z ostropestřce mariánského než většina ostatních detoxikačních produktů. To znamená, že tvé tělo jej bude moci využívat mnohem efektivněji!

A aby byl detox ještě silnější, přidali jsme také artyčok, vitamin E a piperin - podpoří tě na cestě detoxikací a hubnutím!

První výsledky uvidíš již po 15 dnech *, budeš se cítit energičtější, zlepšíš si trávení a ulehčíš hubnutí!

* Účinky produktu se mohou mezi jednotlivci lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Účelem našich produktů není předcházet, léčit nebo léčit jakoukoli nemoc nebo vážné onemocnění.