TUMMYTOX blogs.

Bikini trendy pro letošní dovolenou!

Ať už letos plánuješ dovolenou u moře nebo jen na místním koupališti, u přehrady či lehárko na dvoře.... vypadat stylově a šik je prostě MUST!

Abychom tě udrželi informované, připravili jsme pro tebe pět nejlepších trendů pro plavky + tipy, jak v nich budeš vypadat jako skutečná sexbomba!

image

Možná už víš, že nakupování snižuje stres, a i když letos možná k moři nepojedeš, můžeš je vždy nosit na koupaliště nebo na opalovačku na dvoře!

1. Zvířecí vzor

image

Stará šik klasika. Tento vzor snad nikdy z módy nevyjde! :-)

2. Buď hvězda, co září!

image

Světlé neonové barvy jsou letos opět populární! Buď si jistá, že pokud si letos vybereš neonové plavky, každý si tě na pláži určitě všimne!

3. Kontrast

image

Černobílý kontrast je skutečným hitem každou sezónu! To je určitě ta správná volba pro všechny milovníky různých barevných kombinací.

4. Dramaticky vykrojené

image

Čím více jsou vykrojené, tím lépe! Je konec s nudnými plavkami, letos frčí bláznivé plavky!

5. Dovolenáááááá

image

Barevné plavky jsou letos v létě úplně IN! Ukaž všem, že tvá dovolená, prázdniny, ochutnávka tropického ovoce a chůze palmovou alejí již začaly ... skutečná dovolená!

Letos můžeš jít na pláž se sebevědomím a jistotou (nebo klidně jen při chůzi v plavkách kolem dvora) a nestydatě předvést svou krásu. Abychom ti to usnadnili, připravili jsme několik tipů, díky nimž budeš letos ve svých nových trendy bikinách zářit!

Vztyčená chůze!

Neskrývej se, nehrb se... narovnej záda! Sebevědomě kráčej na pláž a hrdě předveď svou postavu v krásných plavkách. Pokud chodíš ve vzpřímené poloze, tvá chůze bude vypadat ještě elegantněji - břicho bude menší a prsa větší.

Pro menší bříško pij hodně vody

Ano, pro méně nadýmání musíš více pít! A ne bublinkové nápoje, pivo a sladké koktejly. Toto léto si udělej čas na lehký detox s čajem a uvidíš, jak se budeš cítit skvěle.

Neboj se barev

Černá je opravdu královna, když chceme vypadat štíhle, ale někdy to může být také velmi nudné! Vyber si letos push-up plavky! Tropické vzory a potisky jsou zábavné a rozptylují oči od částí těla, které chceš skrýt.

Plavky s barevnými bloky také vytvoří optickou iluzi a odstraní pár centimetrů z pasu - zcela bez námahy! Můžeš si také vybrat plavky s vodorovnými pruhy, které vizuálně tvé tělo prodlouží.

Perfektní letní sada - Totální ničitel celulitidy! + E-BOOK & POSILOVACÍ GUMA jako dárek ZDARMA!

Tento úžasný program na hubnutí a detoxikaci ti pomůže proměnit tvé problematické partie a rychle uvidíš výsledky! Rozlouč se s pomerančovou kůží a celulitidou!