TUMMYTOX blogs.

Čaj, který tě připraví na bikiny!

Hubnutí čajem? Takový vtip! Nebo ...?

Milé Tummy dívky, může to znít bláznivě, ale ano, je to možné! Už jste někdy slyšeli o čaji Pu-erh a jeho účincích na spalování tuků?

image

Čaj Pu-erh, a tomu nebudeš věřit, funguje podobně jako spalovač tuků a je tím známý po celém světě . A to není všechno!

Pu-erh, zázračný čaj

Je to slavný čínský čaj, který se nejčastěji pije po jídle. Čaj Pu-erh obsahuje antioxidanty, které zabraňují volným radikálům ničit tvoje tělo. Pomáhá je vylučovat, aby zabránil nemocem a nejen to, také pomáhá udržovat zdraví pokožky, aby byla vždy mladistvá a zářivá.

Čínská tradiční medicína říká, že tento čaj se stará o rovnováhu našeho těla, nemá ani jinovou ani jangovou energii, ale je zcela neutrální. Pijeme-li tento čaj, můžeme najít naši rovnováhu, a ta se projeví ve zvýšené energii, pozitivní náladě a cítíme se velmi dobře.

1 šálek denně pro spalování tuku

Další skvělou vlastností čaje Pu-erh je to, že pomáhá vylučovat toxiny z těla, které zabraňují hubnutí. Pu-erh lze pít pokaždé, když si přeješ očistit tělo, pomůže ti zlepšit trávení a snadno strávit těžká jídla.

Jednou z nejdůležitějších vlastností čaje Pu-erh je jeho pomoc při trávení a metabolismu. Má schopnost zastavit syntézu mastných kyselin. Pokud vypiješ šálek čaje po obědě, okamžitě ti to pomůže rozpustit přebytečný tuk!

A protože Pu-erh je mezi čaji skutečná hvězda, je i v našem čaji Skinny Me Tea!

Ostatní super přísady v Skinny Me Tea

Procesy metabolismu jsou nejvíce ovlivněny kořenem lopuchu a plodem fenyklu. Fenykl také pomáhá při hubnutí, protože zabraňuje hladu a rychlejšímu trávení tuků v potravinách.

A co toxiny v těle?

Všichni víme, že nejčastějším vinníkem neúspěšného hubnutí jsou toxiny, které v těle přetrvávají. Listy vojtěšky a plody černého bezu zajišťují, že tělo zcela zbaví toxinů a vyloučí je.

Skinny Me Tea bude tvým nejlepším spojencem v boji o super linii, kterou chceš dosáhnout v létě! Vybraná směs složek s jejich aktivními složkami ti pomůže k rychlejšímu a efektivnějšímu spalování tuku.

Produkty pro vás

DETOX & HUBNUTÍ
-50%
Speciální cena 536 Kč Běžná cena 1 073 Kč
Zobrazit produkt