TUMMYTOX blogs.

Cítíš se nafouknutá jako balón?

Neobuješ najednou svoje oblíbené lodičky? Nemůžeš dostat prstýnek z prstu? Oblékáš si volné, široké oblečení, abys zakryla kilogramy navíc? Jakékoli hubnutí je čím dál těžší a ty se cítíš nafouklá?

image

Bez ohledu na to, zda chceš zhubnout nebo se „jen” cítit lépe ve své kůži, je vždy vhodné odstranit přebytečnou vodu z těla. Ta ve skutečnosti zabraňuje úbytku hmotnosti, protože přebytečná voda zadržujetoxiny a sůl v těle. Způsobuje také viditelně více celulitidy. Ale existuje řešení.

Zadržování vody v těle není jen estetickou nedokonalostí na ženském nebo mužském těle. Jde o realitu, se kterou se potýká až 30 % žen. Pokud jíš ráda slané jídlo, stojíš nebo sedíš často na jednom místě po dlouhou dobu, nepiješdostatek vody… pak pravděpodobně také tvoje tělo zadržuje vodu!

Připrav se na hubnutí

Pokud ses rozhodla shodit pár kilo a skutečně děláš vše, co je třeba, ale ručička na váze se nechce posunout dolů, možná ses na hubnutí dostatečně nepřipravila. Možná se cítíš nafouklá kvůli zadržované vodě. 

8 z 10 žen má problémy s oteklými kotníky, obličejem a s celulitidou. To jsou důsledky špatně fungujícího lymfatického systému kvůli zadržované přebytečné vodě.

Tyto nepříjemné potíže, které tě již tak dlouho trápí, můžeš snadno vyřešit s nápojem Draining Drink INTENSE.

Jak víš, jestli je Draining Drink ten pravý nápoj pro tebe?

Pokud odpovíš na následující otázky alespoň dvakrát kladně, pak je pro tebe Draining Drink ta správná volba.

  • Často se cítíš nafouklá?
  • Najraději by sis po každém jídle povolila kalhoty v pase?
  • Rozhodla ses zhubnout, ale váha ti neustále ukazuje stejné číslo?
  • Chceš zhubnout, ale nevíš, jak začít?

Jak ti Draining Drink pomůže?

Draining Drink zlepšuje funkci lymfatického systému a stimuluje vylučování přebytečné vody a toxinů z těla. Jeho přírodní přísady pomáhají játrům fungovat normálně. Hubnutí je totiž téměř nemožné, dokud neočistíš svůj organizmus. To potvrdily také klinické studie, které dokázaly, že dosáhnout úbytku hmotnosti je prakticky nemožné, pokud se nejdříve nepostaráme o správné fungování našich jater a trávícího systému.

Draining Drink, který snižuje obvod pasu, kotníků a lýtek až o 27 %, umožňuje proto velmi rychlé a účinné hubnutí. Jeho účinek byl potvrzen zahraničními odborníky, kteří jej doporučují pro začátek každého hubnutí.

Produkty pro vás

RYCHLÉ HUBNUTÍ
-58%
Speciální cena 813 Kč Běžná cena 1 926 Kč
Zobrazit produkt