TUMMYTOX blogs.

11 užitečných věcí co dělat doma (a nezahrnují „čti knihu”)

Já vím, já vím, už jsi viděla přinejmenším 34 nadpisů pro tipy co dělat v izolaci od té doby, co to celé začalo. A ne, nemáš zájem „číst všechny ty knihy na svém seznamu“ a sledovala jsi všechny reality show v televizi ještě před tím, než začalo sociální distancování.
Proč ti také všichni říkají, že je ten pravý čas naučit se hrát na nějaký hudební nástroj, ale nikdo ti žádný levný nenabídne?

image

Takže, protože jsme stejně otrávení jako jsi ty, ze všech těch generických rad, tady je několik skutečně užitečných věcí, které můžeš dělat, věci, na které jsi možná jen zapomněla nebo se jim stále vyhýbáš .

Použij konečně tu kosmetickou sadu/pleťovou masku/sadu na minikůru

Znáš ten pocit, když vejdeš do drogérie, a vidíš tam skvělý produkt, který ve skutečnosti nepotřebuješ, ale nemůžeš mu odolat, takže si jej koupíš, ale poté nikdy nenajdeš čas na jeho skutečné použití, protože škola/práce /únava ti vždy stojí v cestě?
Dnes je ten den, kdy ho můžeš konečně vyndat ze skříně a zazářit!

Začni pít ty 2 slavné litry vody denně

Všichni víme, že zůstat hydratovaná je klíčem ke zdravému životu, ale buďme upřímné, kolik znás opravdu pozoruje, kolik vody denně vypijeme?
Teď je to docela snadné. Vždy měj po ruce láhev nebo půllitr vody. Budeš pravděpodobně chodit na záchod trochu častěji, ale to je jen známka toho, že tvé dělo je za tuto jednoduchou detoxikaci vděčné!


A jak to udělat ještě lépe: vyzkoušej náš malinový Draining Drink! Denní dávka je 1 litr denně, skvěle chutná, takže bys zvládla polovinu úkolu levou zadní!
A bonusový efekt? Eliminuje zadržování vody, ke kterému dochází, když se příliš dlouho nehýbeš a má zeštíhlující efekt. Výhra v loterii!

Oper všechny přikrývky, polštáře, povlak na pohovku, záclony a koberce

Protože – udělala jsi to někdy vůbec?

Uspořádej dokumenty v počítači

Není tajemstvím, že většina z nás má na ploše chaotické složky s dokumenty. Je na čase to změnit. Zapni si svou oblíbenou hudbu a pusti se do elektornického úklidu.

Rozhýbej své svaly! (pokud tohle není ten správný čas, pak už není nikdy)

Jedna věc je, být líná a necítít se na cvičení, když unavená přijdeš z práce/školy domů. Ale druhá věc je, se tomu vyhýbat když jsi doma celé dny! Zbav se tohoto přístupu a začni cvičit s naší pomocí!

Pokud nevíš, kde začít, inspiruj se ZDE

Roztřiď to oblečení na „židli“ (vím, že jednu takovou židli máš!)

Dobře, organizování oblečení je docela běžná rada pro karanténu. Ale z nějakého důvodu – je to vlastně skvělá věc, kterou můžeš udělat, aby ses ve svém pokoji cítila méně klaustrofobicky. Vyzkoušej to, dělá to zázraky pro tvou celkovou energii!

Dopřej si trochu syrového česneku pro dokonalou imunitu

Tohle je trochu z jiného soudku, ale ... česnek posiluje tvůj imunitní systém, a ten nyní potřebuješ více než kdy jindy.
Navíc si ani nemusíš dělat starosti s tím páchnoucím dechem – stejně bys neměla stát tak blízko k ostatním lidem!
Pokud opravdu, opravdu nemáš česnek ráda, existují samozřejmě alternativy pro posílení tvého imunitního systému. Jedním z nich je naše Sada Silná imunita se dvěma lahodnými čaji a multivitaminovými gumítky. Všechny výhody s mnohem menším mučením

Zeptej se Googlu na nějaký super dobrý recept

Pokud jsi již nakupila všechny potraviny na měsíc dopředu, nemusíš se nyní vydávat hledat nové vzrušující ingredience. Obrať se na tvého nejlepšího přítele v těchto dnech – strejdu Google – kde můžeš najít spoustu inspirací a nápadů na recepty z ingrediencí, které již v lednici máš!

Vem youtube útokem!

Nedovol, aby tvůj mozek zakrněl při neustálém pobytu na sociálních sítí 24/7. Někteří lité trvdí, že potřebujeme jen asi 20 hodin praxe, abysme se naučili nové dovednosti, takže je ten pravý čas tuto teorii vyzkoušet!

Hodinu denně nebo dokonce méně, a za měsíc budeš bohatší o nové dovednosti!

Předtím, než si vymyslíš nějakou výmluvu, otevři YouTube a napiš: „tutoriál-něco-co-bych-se-ráda-naučila “. Nemáš zač, tvé budoucí zručné já!

Umyj všechna okna (a posílení rukou máš pro dnešek splněné)

Není nic víc otravného, než když se podíváš na sluncem ozářenou ulici přes špinavé okno. A nyní se budeš z okna koukat dost často, tak se ujisti, že ten výhled za to stojí!
Bonus: je to opravdu dobré cvičení pro tvé ramena a paže! Je to jako cvičení, aniž by si chtěla.

Utři prach z polic, který tě už 2 týdny irituje 

Nebo vytři podlahu. To je jedno. Prostě to udělej hned. Přestaň číst, vstaň a dej si vše do pořádku!