TUMMYTOX blogs.

Jak očistit tělo za 7 dní?

Co se ti vybaví jako první, když uslyšíš slovo detox? Určitě si představíš nějakou ošklivou polévku a zelený nápoj, které musíš pít s kolíčkem na nose. Ano, naše babičky říkaly, že žádný lék nechutná dobře. Ale detox (nebo očištění těla) nemusí být nutně nepříjemné.

Co kdybychom ti řekli, že očištění těla našimi tipy je skutečně jednoduché? stačí dodržovat několik jednoduchých rad. Čti dál a dozvíš se víc.

image

Pravděpodobně jsi už slyšela slovo detox a jsme si jisti, že víš, co to znamená, ale nemusíš si být stoprocentně jistá, jak to funguje.

Možná tě zajímá, jak se tyto toxiny dokonce dostanou do tvého těla? Všechno, co nás obklopuje, a vše, co přijímáme nebo užíváme, přispívá k tomu, jak naše tělo funguje. Od nezdravého jídla, kosmetiky až po znečištěný vzduch. A právě proto, že je naše tělo zatíženo těmito toxiny, musíme ho také často čistit.

Proto doporučujeme, abys detox celého těla prováděla alespoň 2krát ročně po dobu 7 dnů. Jak? To odhalíme níže!

Psychicky se připrav 

Detoxikace se může zdát děsivá, i kdyžve skutečnosti tomu tak není. Než se na tuto cestu vydáš, je dobré se na ni psychicky připravit. Čti dál a dozvíš se, jak na to!

Co je a není dovoleno?

Detox je vnitřní očista tělaod nezdravých toxinů. To znamená, že se na týden budeš muset rozloučit s kávou, alkoholem, sladkostmi a rychlým občerstvením.

Zdá se ti už první krok nemožný? Chápu tě! 

Naštěstí však existuj alternativa: Tummyccino, naše lahodná káva na hubnutí. 

A kdoví... možná se ti bude líbit tak moc, že s ním budeš pokračovat i po detoxu. 

Čemu se vyhnout:

  • Alkohol a cigarety
  • Mléko a mléčné výrobky (nejlepší je nahradit je rostlinnými alternativami, naše oblíbené je mandlové mléko!)
  • Káva
  • Uhlohydráty (chléb, sušenky, koláče, těstoviny, rýže, ječmen, oves)
  • Sušené ovoce

Co bys měla jíst:

  • Ovoce a zelenina
  • Ryby, libové červené maso, kuře (bez kůže)
  • Vejce
  • Fazole, cizrna, čočka
  • Ořechy, semena (nesmažené, nesolené)
  • Čaj (zelený, bílý nebo černý bez kofeinu)

Začni svůj den správně

Nastartuj své ráno! Nejlepší je začít den sklenicí vlažné vody nebo ještě lépe, šálkem horkého čaje. Náš Daily Kick Tea je skvělý pro posílení tvého metabolismu a zvýšení energie. Kromě toho povzbudí očištu těla a dá ti extra dávku energie. 

Můžeš jej použít jako náhražku kávy, protože obsahuje zelený čaj (který se doporučuje zejména pro detoxikaci!). Ostatní složky (kopřiva, fenykl, pampeliška a kmín) odstraní nadýmání a zahájí proces spalování tuků.

Pij více vody

Měla bys pít alespoň 2 litry vody denně. Voda pomáhá vylučovat toxiny a nadmíru sodíku z těla, které mohou způsobit nadýmání. Také se říká, že hlad je převlečená žízeň, takže se ujisti, že dostatečně piješ před jídlem i během jídla.

Náš Draining Drink ti s tím může pomoci. Stimuluje lymfatický systém k vylučování přebytečné vody a toxinů a zároveň čistí játra. Má skvělou malinovou chuť, jednoduše ho smícháš s 1 litrem vody a ráno ho vypiješ. Díky tomu jsi již v polovině denního doporučeného příjmu tekutin 2 litry!

Přidej do svého jídelníčku probiotika

Naše zdraví začíná zdravým trávením.

Naše trávicí buňky chrání naše tělo před toxiny a chemikáliemi. Nicméně, bez zdravého trávicího systému nemůže naše tělo získat potřebné živiny, které potřebuje, aby se proti nim mohlo bránit.

Naše trávicí soustava obsahuje miliony „dobrých“ i „špatných“ bakterií, ale je důležité, aby byly správně vyvážené. Příliš dlouho trvající nerovnováha může vést k fyzickým i psychickým zdravotním problémům a k přibírání na váze.

Díky podpoře probiotických kapslí Flatten that Tummy a jejich patentovanému kmenu laktobacilů však budeš schopná podpořit normální funkce svého trávicího systému, posílit střevní sliznice a zlepšit tak celkovou pohodu.

Vychutnej si večerní masáž

Denní masáží pokožky krouživými pohyby zlepšuješ krevní oběh a detoxikaci kůže.

Proč to nezkombinovat s naším vysoce účinným krémem proti celulitidě Anti-cellulite lotion?

Náš krém proti celulitidě bojuje proti tuku ze tří různých úhlů díky SymFit® 1617, klinicky ověřené složce, která podporuje spalování tuků, zabraňuje jejich hromadění a zpomaluje tvorbu nových tukových buněk.

A rovnice je rychle hotová: méně tuku = lepší mikrocirkulace, lepší transport živin v těle, lepší vylučování toxinů a menší celulitida!

Omlaď své tělo (a mysl) přes noc

Dobrý a kvalitní spánek každou noc (tj. 8 hodin spánku!) je zásadní pro zdraví těla a přirozený proces detoxikace. Dobrý noční spánek zajišťuje, že se tvé tělo očistí od toxinů, které se nahromadily během dne a zároveň reorganizuje mozek.

S naším čajem Sleep Tight Tea dosáhneš maximální regenerace v noci. Jeho super ingredience (pomerančová kůra, máta peprná, citronová tráva, meduňka a chmel) pomohou tělu odpočívat, čistit a regenerovat během spánku a připravovat tělo na nový den!

Tak jak se ti to zdá? Nebude to tak těžké, že ne? :)

Jen 7 dní a tvé tělo bude nesmírně vděčné!

Změn si všimneš okamžitě, budeš se cítit lépe a plná energie!

Produkty pro vás