TUMMYTOX blogs.

Domácí trénink pro intenzivnější spalování tuků

Fyzická aktivita je velmi důležitá nejen pro celkové zdraví, ale také pro úspěšné hubnutí a udržení požadované hmotnosti. Pokud chceš před létem spalovat tuk a vyrýsovat si postavu, připravili jsme pro tvé tělo trénink, který můžeš dělat doma. Takže ideální pro dny, kdy nemáš moc času.

image

1. SET: cvičení na ruce

  1. Cvičení: Připrav vyvýšenou základnu (bednu, schodiště, nižší židli) a opři se o ni rukama, otočená zády kní. S rukama přejdi pomalu dolů a zpět nahoru do výchozí polohy. Zadek je vždy ve vzduchu. Udělej 10 - 20 opakování.
  2. Cviření: Postav se do polohy v kleče, drž kolena na podlaze a ruce polož o něco šíře, než je šířka ramen. Drž záda rovně. Ohýbej ruce, dokud nejsou lokty v pravém úhlu, a pak se vrať do výchozí polohy. Udělej 10 - 20 opakování.

image

Napij se vody, 1 minutu pauza a jsi připravená na druhé kolo!

2. SET: kardio cvičení

  1. Cvičení: Postav se s nohama na šířku ramen od sebe a měj narovnaná záda. Pak se rychle zvedni a udělej vysoký skok, cvičení opakuj.
  2. Cvičení: Postav se na šířku boků. Prsty pravé ruky se dotkni levé nohy, pak se otoč a prsty levé ruky se dotkni pravé nohy. Pokračuj do vysokého skoku a přitom velmi silně natáhni ruce a nohy.

Každé cvičení opakuj 1 minutu.

image

Minuta pauza a trochu vody.

3. SET: cviření pro ploché bříško

  1. Cvičení: Lehni si na záda a natáhni ruce za hlavu. Zvedni nohy tak, aby byly kolmo k zemi a kolena mírně ohnutá. Ujisti se, že tvá dolní část zad je na podlaze, poté zvedni ruce a horní část zad proti nohám. Můžeš také mít ruce za hlavou, aby se cvičení usnadnilo. Udělej 20 opakování.
  2. Cvičení: Dej se do pozice „prkno” a zatni břišní svaly, protože to je jediný způsob, jak si udržíš záda rovně. Nejprve se dotkni levého lokte pravým kolenem, pak pravého lokte levým kolenem - jako bys šplhala. Udělej 20 opakování.

image

Pět krátká pauza.

4. SET: kardio cviření

  1. Cvičení: Postav se na šířku boků. Prsty pravé ruky se dotkni levé nohy, pak se otoč a prsty levé ruky se dotkni pravé nohy. Pokračuj do vysokého skoku a přitom velmi silně natáhni ruce a nohy. Cvičení opakuj 2 minuty.
  2. Cviření: Postav se s nohama na šířku ramen, potom seskoč do polohy „prkno”. Přenes tělesnou hmotnost do paží a kopni nohama dozadu. Ujisti se, že je tvé tělo opravdu natažené od hlavy až k patě! Zůstaň tak alespoň 30 sekund.

image

Odpočiň si a připrav se na další cvičení!

5. SET: cvičení pro pevné paže

  1. Cvičení: Začni cvičení v pozici „prkno“ s nataženými pažemi položenými na podlahu na šíři ramen od sebe. Stiskni břišní svaly a hýždě, polož levé předloktí na podlahu, pak pravé a udržuj polohu „prkna“. Pak postupně zvedni levé překloktí a potom pravé a vrať se do výchozí polohy. Cvičení dělej 1 - 2 minuty.
  2. Cviření: Postav se do polohy v kleče, drž kolena na podlaze a ruce polož o něco šíře, než je šířka ramen. Drž záda rovně. Ohýbej ruce, dokud nejsou lokty v pravém úhlu, a pak se vrať do výchozí polohy. Udělej 10 - 20 opakování.

Nezapomeň se po cvičení protáhnout

Počet opakování a intenzitu cvičení si můžeš upravit podle tvé fyzické kondice. 

Vyrýsuj si svaly s Carni Max Shots

Vypij L-Carnitine Carnipure® shot a cvičení bude najednou mnohem jednoduší a tvé svaly krásně pevné a vyrýsované.