TUMMYTOX blogs.

5 doplňků, které ti nesmí chybět na pláži

I když sama dobře víš, co si musíš vzít s sebou k moři, může se stát, že alespoň na jednu věc snadno zapomeneš. Abychom tomu letos zabránili, sestavili jsme krátký seznam nejdůležitějších věcí, které si sebou musíš vzít! 

image

Na lístek si napiš seznam a než odjedeš, v rychlosti si zkontroluj, zda jsi si zabalila vše co jsi měla

1. Ochraň se před sluníčkem!

Letní slunce může být velmi nebezpečné a je nejlepší se mu vyhnout mezi 11:00 a 16:00. Ale jak víme ... když jdeme k moři, chceme využít každé vteřiny, takže být někdo schovaná půl dne asi nikdy neklapne.

Z tohoto důvodu bys měla vždy mít klobouk a brýle, abys sis chránila hlavu před silným sluncem!

2. Postarej se o kůži

Slunce může být také velmi škodlivé pro naši pokožku. Je pravda, že se všichni chceme co nejvíce opalovat, abychom se domů vrátili s pěknou barvou. Ale musíš být obzvláště opatrná. Přestože je opalování krásné, je to mučení pro naši pokožku, zejména pokud se spálíme, nemluvě o riziku vzniku melanomu (rakovina kůže, která se dnes stává běžnější právě proto, že na slunci pobýváme příliš moc).

Proto musíš mít opalovací krém s vyšším faktorem (nejméně 20) a používat opalovací krém i několikrát denně. Je také dobré mít balzám na rty s ochranným faktorem.

3. Čti si!

Nevím jak ty, ale čtení na pláži je pro nás potěšením! Lehký vánek, zvuk vln a vůně moře s dobrou knihou - dokonalost!
Proto s sebou vždy nos dobrou knihu (knihovny vždy mají dobré letní hity) a sešit, do kterého si můžeš zapisovat své myšlenky a oblíbené citáty.

4. Pij dostatek vody

Opakujeme to už asi po desáté, ale dostatek tekutin je opravdu jednou z nejdůležitějších věcí v horkých letních dnech. Pij, pij, pij ... protože naše tělo potřebuje extra příjem tekutin a zároveň bude tvá pokožka vypadat krásněji, bude-li dostatečně hydratovaná.

Takže si vždy s sebou vezmi láhev vody nebo jiného nápoje (bez cukru!). Pokud se rozhodneš pro naši láhev Tummy Rose Gold, postaráš se nejen o dostatečný příjem tekutin, ale také o nejkrásnější láhev na celé pláži.

5. Ujisti se, že na pláži vypadáš úžasně

Především nesmíš zapomenout na své nové krásné plavky! Věříme, že v nich vypadáš fenomenálně, takže bys na ně neměla zapomenout ani na dovolené. Nezapomeň na nápoje TummyTox, které poslouží k osvěžení a pomohou ti udržet postavu, do které jsi vynaložila tolik úsilí!

Proč je to důležité? Protože když jedeme na dovolenou, úplně odpočíváme a zapomínáme na trápení minulých měsíců, kde jsme se snažili dostat do nejlepší formy. Naše nápoje ti pomohou udržet si ji, i když budeš jíst více zmrzliny, pít koktejly a hrešit s rychlým občerstvením.

Tvůj seznam je tedy následující:

  • Klobouk a sluneční brýle
  • Opalovací krém a balzám na rty s ochranným faktorem
  • Kniha a sešit/deník
  • Láhev vody nebo neslazený nápoj
  • Sada TummyTox Bikini Ready

Proč zrovna Bikini Ready?

Tato sada nenechává nic náhodě - tím se postaráš o hydrataci a také štíhlou postavu!

Obsahuje Draining Drink, který můžeš pít ráno a pomůže ti detoxikovat tělo. Čaj Skinny Me Tea můžeš pít ráno nebo po obědě, protože zlepší tvůj metabolismus a pomáhá spalovat tuk. A poté si můžeš připravit Fat Burner, když potřebuješ více energie, protože přemění tvé tukové zásoby na energii! Všechny nápoje chutnají skvěle a budou sloužit jako opravdové letní občerstvení!