TUMMYTOX blogs.

ELIXÍR KRÁSY

Kolagen, protein krásy, je klíčovým prvkem pro udržování zářící a mladistvé pokožky. Současně kolagen poskytuje tělu stavební prvky, které potřebuje k podpoře pojivové tkáně (vazů, kloubů, kostí).

image

Pokožka je tvořena ze 75% z kolagenu, ale od věku 25 let se bohužel produkce kolagenu začne snižovat o 1,5% ročně. A od věku 45 let může hladina kolagenu klesnout až o 30%! Výsledkem jsou vrásky, jemné linky a suchá, povadlá kůže - pokud se zaměříme pouze na viditelné znaky.

Co dělat?

No, vždycky můžeš vyzkoušet injekci kolagenu. Ale jedná se o invazivní, drahé a dočasné řešení. Na druhou stranu užívání kolagenu v podobě nápoje, poskytuje celému tělu stavební složky, které potřebuje k vytvoření a opravě kolagenového zásobování, a dokonce podpoří v těle vlastní produkci kolagenu.

Pojďme na to vědecky

Prolin je aminokyselina, která je nejúčinnější při tvorbě kolagenu a mořský kolagen typu I obsahuje vyšší koncentraci této aminokyseliny než jakýkoliv jiný typ kolagenu.

Bylo klinicky dokázáno, že perorálním doplňováním kolagenu se významně zvyšuje hydratace pokožky a množství kolagenu v těle. Co to znamená? To znamená, že toto řešení skutečně funguje a výsledky -  pružnější, pevnější a mladistvější kůže - jsou viditelné pouhým okem.

Elixír mládí

Můžete však vypít veškerý kolagen na světě a stále nedosáhnete jeho maximálního účinku, pokud vám chybí jedna složka nezbytná pro tvorbu kolagenu: vitamín C.

Všechny výše uvedené skutečnosti jsme proto měli na mysli při sestavování nápoje Beauty Drink. Obsahuje mořský kolagen typu I a vitamín C spolu s borůvkovým extraktem pro lepší chuť. Je to prostě kompletní balíček určený k omlazení zevnitř.