TUMMYTOX blogs.

Hannah: "S TOBOLKAMI FLAT TUMMY jsem nezastavitelná!"

Hannah je studentka a má pořádně nabitý program. Celé dny je ve škole, celé noci se učí a občas celé víkendy protančí. „To není zrovna nejlepší způsob, jak pečovat o své zdraví," přiznává. „Přestože se dokážu přinutit jít na procházku nebo dokonce do posilovny, jedna věc, co fakt nedokážu, je kontrolovat se v přejídání."

image

Hannah bojuje se svou váhou už léta. „Já to prostě nedokážu vydržet. Rozhodnu se držet dietu, jde mi to 3 dny a pak se odměním balíčkem chipsů za to, jak mi to dobře šlo. Mám pocit, že se podvědomě sabotuju.”

„Byla jsem královnou výmluv.“

Jedním z jejích největších problémů byla jídla večer. Řekla jsem si: „to je jen teď přes svátky" nebo „och, jsem nervózní ze zkoušek" nebo „jen oslavuji, že jsem udělala zkoušku" nebo „měla jsem špatný den, zasloužím si čokoládu". Vymklo se mi to kontrole, a dokud jsem si uvědomila, že se něco děje, už jsem měla pár kilo navíc.

„Náhodou jsem objevila tobolky Flat Tummy.“

Když se jednou dívala na Facebook, narazila na reklamu na Flat Tummy tobolky: „Nejprve jsem si myslela, že to zní příliš dobře na to, aby to byla pravda, ale pak jsem si řekla, proč to nezkusit?" Změnu zaznamenala okamžitě. „Bylo to super. Chipsy byly ve skříňce, ale já jsem si na ně ani nevzpoměla!" Výsledky následovaly brzy poté. O několik týdnů pozdějí si všimla, že oblečení jí najednou sedí lépe. „A to jsem nedělala vůbec nic! Prostě jsem se jen osvobodila od toho nutkání stále něco jíst a to byl obrovský rozdíl oproti mému předešlému životu. Kila najednou začala ubývat, nemohla jsem tomu uvěřit!"

„Jsem nezastavitelná.“

„Konečně mám pocit, že mám svůj život a tělo pod kontrolou. Jsem sebevědomější, zmizelo mi bříško a už můžu nosit i věci, které jsem se nikdy neodvážila! S Flat Tummy tobolkami jsem nezastavitelná!“

Flat Tummy tobolky obsahují Garcinii kambodžskou, která má úžasné účinky na hubnutí: krotí chuť k jídlu a zabraňuje ukládání tuku. Kromě toho obsahují vitamín C a chrom, které účinek garcinie ještě posilují, dodávají energii a urychlují spalování tuku.