Hubnoucí hormon - dokonalý spojenec při hubnutí!

Hormony jsou chemickými posly našeho těla a hrají důležitou roli v mnoha tělesných funkcích. Všichni víme, že mohou být zodpovědné za bolestivou menstruaci a problémy s akné, ale věděla jsi, že existuje hormon, který pomáhá spalovat kalorie?

image
Adiponektin „hubnoucí“ hormon

Pokud se snažíš shodit přebytečná kila, může být tento hormon právě tvým novým nejlepším přítelem. Adiponektin je protein tvořený v tukových buňkách, který zvyšuje schopnost svalů využívat sacharidy a tuky pro energii.

Také se nazývá „hormon hubnutí“ a hraje klíčovou roli v lidském metabolismu: pomáhá řídit tvojí váhu tím, že pomáhá kontrolovat hladiny glukózy v těle a efektivněji spalovat tuky.

Výzkum** ukazuje, že jedinci s nadváhou a obezitou mají nízkou hladinu adiponektinu, avšak nárůst adiponektinu je významně spojen se zmenšením obvodu pasu a také kontrolou tělesné hmotnosti.

Naštěstí existuje způsob, jak zvýšit produkci adiponektinu a začít spalovat tuky jako profík!

Nakopni svůj „hubnoucí“ hormon na plné obrátky!

Seznam se s Booty Tonem, tvým novým spojencem. Tyto kapsle jsou bohaté na antokyany z pomerančové šťávy, katechiny zeleného čaje a kapsaiciny z kajenského pepře, které pomáhají stimulovat hnědý tuk. Kapsle Booty Tone ti pomohou rozpustit tuk v problémových partiích, jako je zadek, břicho a boky.

Podle studií** může stimulace aktivity hnědé tukové tkáně pomoci rozpustit dalších 500 kalorií denně!*

Uživatelky zhubly v průměru o 3 kg po 12 týdnech!*

S denním příjmem 400 mg hlavní aktivní složky Booty Tone (extraktu z červeného pomeranče Morosil®) a zdravé stravy bylo 30 účastníků naší klinické studie s nadváhou schopno:

  • Zmenšit pas až o -7,5 cm*
  • Zhubnout až o -6 cm* v oblasti kolem boků a stehen
  • Zhubnout až 50 %* tuku v oblasti břicha
  • Snížit tělesnou hmotnost v průměru o -3 kg*
  • Snížit index tělesné hmotnosti (BMI) v průměru o –1,1 jednotky*!

image

Získej Booty Tone nyní ve skvělé akční nabídce! 

*Účinky produktu se mohou mezi jednotlivci lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách.

**Zdroje:

Whitehead, JP, et al. “Adiponectin--a Key Adipokine in the Metabolic Syndrome.” Diabetes, Obesity & Metabolism, U.S. National Library of Medicine, May 2006, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16634986/.

Ramakrishnan, Neeraj. “Biochemistry, Adiponectin.” StatPearls [Internet]., U.S. National Library of Medicine, 9 May 2021, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK537041/.

Iwabu, Masato, et al. “Adiponectin/Adiponectin Receptor in Disease and Aging.” Nature News, Nature Publishing Group, 3 Dec. 2015, https://www.nature.com/articles/npjamd201513#citeas.

Zhao V. Wang, Philipp E. Scherer, Adiponectin, the past two decades, Journal of Molecular Cell Biology, Volume 8, Issue 2, April 2016, Pages 93–100, https://doi.org/10.1093/jmcb/mjw011

Stewart, Leigh. “Adiponectin: The Fat-Burning Hormone Myth.” Atlas Biomed Blog | Take Control of Your Health with No-Nonsense News on Lifestyle, Gut Microbes and Genetics, Atlas Biomed Blog | Take Control of Your Health with No-Nonsense News on Lifestyle, Gut Microbes and Genetics, 29 Sept. 2020, https://atlasbiomed.com/blog/adiponectin-levels-and-functions/.

Produkty pro vás

SPALOVÁNÍ TUKŮ
-50%
Speciální cena 589 Kč Běžná cena 1 178 Kč
Zobrazit produkt