TUMMYTOX blogs.

Hubnutí pomocí kávy? ANO PROSÍM!

I ty si každé ráno vychutnáváš skvělý šálek kávy? Potom jsi na správné adrese! Představujeme ti kávu, s kterou teď navíc můžeš i lépe hubnout!

image

Už jen vůně kávy v nás probouzí smysly a okamžitě se cítíme lépe.

Už před stoletím bylo pití kávy samozřejmým rituálem mnohých kultur a národů. Tak proč je teda naše káva tak jedinečná? To ti povíme v tomto článku!

Káva pomáhá spalovat tuky

Káva je široko-daleko známá tím, že dodává energii a zlepšuje náladu, ale to, co si možná nevěděla, je, že pomáhá i při hubnutí! Ano, čteš dobře, právě díky obsahu kofeinu může podporovat proces hubnutí.

Potvrzují to i studie: kofein urychluje metabolismus a podporuje spalování tuků. Jedna studie ukázala, že 33 testovaných, kteří pili kávu s 6 mg kofeinu na 1 kg tělesné hmotnosti přijali přes den méně kalorií jako ti, kteří přijímali méně kofeinu nebo ho nepříjímali vůbec.

Co je to dieta s kávou?

Dieta pomocí kávy se stala známou díky knize „The Coffee Lover´s Diet" (Dieta milovníka kávy) od Dr. Boba Arnota. V knize Dr. Arnota se píše, že pití kávy několikrát denně dokáže zrychlit metabolismus, spalovat více tuků, zpomalit hromadění tukových zásob a omezit chuť k jídlu. Inspiraci na napsání knihy získal po tom, co zkoumal život lidí na řeckém ostravě Ikaria. Na tomto ostrově odhalil velkou populaci starších a velmi zdravých lidí. Věří, že za jejich zdravý a dlouhý život je zodpovědné právě velké množství kávy, které denně vypijí, protože káva je plná antioxidantů.

Jak vlastně funguje dieta s kávou?

Dietní plán s kávou obsahuje minimálně 3 šálky (750 ml) kávy denně. Doporučuje pomalu praženou kávu, protože obsahuje velký podíl polyfenolů a antioxidantů.

V každém případě zdůrazňuje, že se třeba vyhnout cukru a mléku nebo smetaně. Ke kávě doporučuje vypít denně 1 smoothie s vysokým obsahem vlákniny.

Jiné denní jídla by měli být nízkokalorické a s nízkým obsahem tuku, bohaté na vlákninu z celozrných obilovin, ovoce a zeleniny. Autor také upozorňuje, že je třeba se vyhnout polotovarům a mraženým jídlům.

Stačí jeden šálek denně!

Přesto, že Dr. Arnot doporučuje pít 3 šálky denně, někdy prostě nemáme čas nebo chuť pít tolik kávy každý den.

Proto jsme my v TummyTox vymysleli ještě LEPŠÍ kávu, která obsahuje všechny dobré složky běžné kávy + složky, které pomáhají hubnout! A ne jen to, podle rad v knize Dr. Arnota, naše káva neobsahuje cukr a mléko, ale za to obsahuje vlákninu, která udrží delší pocit sytosti.

Představujeme ti Tummyccino!

Díky jedinečné kombinaci složek, které nenajdeš nikde jinde, Tummyccino obohatí tvůj život krémovou chutí (v teplé i studené formě) a postará se i o redukci přebytečných kil.

  • Garcinie kambodžská pomáhá snižovat chuť k jídlu a zpomalovat hromadění tuku.

  • Extrakt z guarany pomáhá zvýšit úroveň energie a zrychlí metabolismus tuků.

  • Extrakt ze zelené kávy s kyselinou chlorogenovou urychlí spalování tuku.

  • Instantní káva zvýší koncentraci a množství energie

  • Čekanková vláknina s inulinem je zdroj potravy pro dobré střevní bakterie.

Na rozdíl od podobných výrobků má Tummyccino déle trvající účinek a nemá vedlejší účinky běžné kávy (nervozita, třes). Obsahuje guaranu, která ti zajistí, že budeš mít lepší soustředění a více energie, která vydrží déle. 

Vyměň svou ranní kávu za Tummyccino a pociť ten pravý příval energie!

Produkty pro vás

KÁVA SPALUJÍCÍ TUK
-40%
Speciální cena 594 Kč Běžná cena 990 Kč
Zobrazit produkt
DETOX & HUBNUTÍ
-53%
Speciální cena 990 Kč Běžná cena 2 121 Kč
Zobrazit produkt