TUMMYTOX blogs.

Šokuj všechny ještě před létem a zbav se nadbytečných kil!

Za chvilku je tady léto a ty si budeš muset opět obléci šortky a letní šaty, ačkoli by ses teď nejraději skrývala pod volnými svetry? DOST! Letos to bude o něčem jiném. Jaké je tajemství rychlého hubnutí bez rizika jojo efektu?

image

Jak zhubnout

Všechny víme, že hubnutí není tak snadné, jak se může zdát. Diety fungují, ale za jakou cenu? Ty z nás, které zkoušeli jakoukoliv redukční dietu, určitě vědí, že pocit hladu se nedá tak snadno kontrolovat. Proto jsme ti připravili 9 jednoduchých rad, které se dají dodržovat v každodenním životě a pomohou ti hubnout jednoduššeji a bez utrpení.

Ani tobě se nedaří zhubnout nadbytečná kila?

Pokud chceš zhubnout rychle a bez odříkání, dodržuj tyto jednoduché rady:

  1. Pokud nedokážeš kontrolovat svou chuť k jídlu, připrav si více menších porcí namísto jedné velké.
  2. Nikdy nevynechávej snídaně: tvé tělo potřebuje energii na pohyb a myšlení. Vyzkoušej zdravé snídaně, které sestávají z celozrnných vloček a přidej mléko nebo bílý jogurt.
  3. Čti označení na výrobcích. Láhev ovocné šťávy, která vypadá zdravě, může obsahovat i 200 kalorií!
  4. Salátová zálivka obsahuje mnoho kalorií, jedině, že by byla bez tuků a cukrů. Vyzkoušej například místo zálivky, čerstvě vymačkanou šťávu z citrunu a pár kapek olivového oleje.
  5. Jez pomalu: mozek pochopí, že žaludek je plný až po 20 minutách! Teprve potom přestane stimulovat pocit hladu.
  6. Jako dítě tě naučili, že musíš sníst vše, co je na talíři. Teď na to můžeš zapomenout. Pokud již nejsi hladová, prostě si zbytek nech na později.
  7. Když jdeš do restaurace nebo si objednáváš jídlo domů, nepřeháněj to. Je fakt, že restaurace mají často zbytečně velké porce se zbytečně velkým množstvím kalorií.
  8. Pij vodu před i po jídle. Voda je pro tělo nezbytná a navíc tě zbaví pocitu hladu.
  9. Mezi hlavními jídly si dopřej malé zdravé snacky, např. ovoce. Uspokojí to pocit hladu, dodá energii a vitamíny. Vyhneš se vlčímu hladu, který tě nutí sníst více, než potřebuješ.

Malá rada navíc...

Aby si do léta dostala svou hmotnost a hlad zcela pod kontrolu, připravili jsme ti v TummyToxe sadu, se kterou můžeš do léta dosáhnout svou vysněnou bikini postavičku bez odříkání!

Perfect Transformation je komplexní sada produktů na formování postavy, která ti umožní dosáhnout svých cílů rychleji a jednoduššeji. Jaké jsou plusy této sady?

  • eliminuje pocit hladu a chuť na sladké
  • blokuje hromadění tuků
  • odstraňuje toxiny, které brání hubnutí
  • zrychluje metabolismus a zlepšuje trávení
  • pomáhá spalovat o 16 % více tuku
  • 20minutové cvičení ti dá výsledky 100minutového tréninku
Nyní k němu navíc dostaneš TummyTox shaker ZDARMA!

Produkty pro vás

SPALOVÁNÍ TUKU
-71%
Speciální cena 610 Kč Běžná cena 2 097 Kč
Zobrazit produkt