TUMMYTOX blogs.

Kosmetické tipy na podzim: jak chránit pokožku a vlasy

Zdraví pokožky a vlasů je často středem pozornosti. Již dlouho je známo, že je důležité věnovat jim každodenní péči a vyživovat je, abychom jim pomohly vyrovnat se s faktory, které je oslabují a urychlují proces stárnutí. 

image

V kosmetickém průmyslu existuje velké množství produktů s cílem opravit poškození a zlepšit jejich vzhled . Kromě toho stojí za to vyzkoušet i alternativní a přírodní léky, které mají stejnou regenerační funkci. Zde je 8 nejlepších triků pro krásu pokožky a vlasů .

1. Používej studenou vodu

Víme, že horká sprcha je relaxační a příjemná, ale není to nejlepší volba, pokud chceš zdravější vlasy a pokožku. Proč? Protože je horká voda vysušuje, ničí přírodní mastnotu pokožky a činí ji náchylnější k následným problémům. Studená voda však působí jako přírodní tonikum a je ideální pro udržení tonizované pokožky a přirozeného pH vlasů.

2. Chaň se před přímým sluncem

UV paprsky ničí buňky a způsobují změny, někdy až nevratné. Dlouhodobé vystavení slunci má vážné účinky na naši krásu i zdraví.

3. Kokosový olej

Kokosový olej je ideální přírodní složkou pro hydrataci a regeneraci pokožky a vlasů. Obsahuje vitamin E a esenciální mastné kyseliny. Má antioxidační vlastnosti, které opravují, vyživují a udržují hydrataci.

4. Dodržuj vyváženou stravu

Pamatuj, že typ stravy, kterou dodržuješ, ovlivňuje celé tvé tělo, nejen tvou váhu. Proto je důležité jíst potraviny bohaté na antioxidanty, vitamín E, vodu, vlákninu a minerální soli.

5. Pij přírodní šťávy a smoothies

Nejen pro zdraví obecně, ale také pro krásu je nezbytné usnadnit práci orgánům, které čistí tělo a jsou odpovědné za filtrování a eliminaci nahromaděných toxinů. Čerstvé ovocné a zeleninové džusy a smoothies jsou bohaté na živiny a antioxidanty, které stimulují detoxikaci.

6. Buď aktivní

Cvičení je jedním z nejlepších návyků pro udržení zdraví, krásy a mládí. Když se potíme, naše tělo se detoxikuje, což znamená, že se zbavuje toxinů a okysličuje buňky, opravuje je a zlepšuje zdraví pokožky.

7. Konzumuj omega 3 mastné kyseliny

Jedná se o základní živiny, které si tělo nedokáže syntetizovat samo, ale lze je zavést konzumací určitých potravin. Když tělo nedostává dostatek těchto živin, výsledkem může být vypadávání vlasů nebo suchá kůže.

8. Pij vodu

Voda je nejzdravější nápoj pro naše tělo. Hraje důležitou roli při péči o vlasy a pokožku.

9. Začleň přírodní TummyTox produkty do svého každodenního života!

Collagen Drink s mořským kolagenem a kyselinou hyaluronovou se postará o krásu tvých vlasů, pokožky a nehtů! Dodá pokožce lesk a hydrataci, pružnost vlasů a odolnost nehtů!

Pleťová maska K-WOW čistí, odstraňuje nečistoty a tonizuje pokožku. S ním budeš mít ty nejkrásnější #nomakeup fotografie a užiješ si krásnou a zářivou přirozenou pleť!

Shine Bright jsou 100% veganské gumové vitamíny obsahující biotin, vitamín C a E, extrakt ze zeleného čaje a kofein. Díky nim bude tvá pokožka krásnější a měkčí, tvé vlasy silnější a delší, nehty pevnější a dodají ti i dávku energie.

Produkty pro vás

DETOX & KRÁSA
-55%
Speciální cena 1 148 Kč Běžná cena 2 531 Kč
Zobrazit produkt