TUMMYTOX blogs.

5 způsobů, jak spalovat tuky i během odpočinku

Kdo by nechtěl odpočívat a přitom hubnout... Možná bude překvapením, že hubnutí během odpočinku je vlastně možné! Čti dál a nechej se inspirovat!

image

1. Kvalitnější spánek

Kvalitní spánek není důležitý pouze pro celkové zdraví, ale také pomáhá spalovat kalorie. Výsledky studií jsou zastrašující! Účastníci jedné studie spali pouze 5 hodin po dobu 5 dnů, během nichž průměrně přibrali 0,82 kg! Spánek je proto nesmírně důležitý pro zdraví a krásu, pomáhá také tělu regenerovat a dokonce spalovat kalorie přes noc. Tak utíkej brzy do postele a ujisti se, že spíš alespoň 8 hodin!

2. Vychutnej si šálek čaje

Starověký lék na mnoho nemocí, čaje jsou právě ty, které mají mnoho výhod. Jsou bohaté na antioxidanty, podporují lepší trávení a metabolismus a podporují spalovánítuku.

3. Pij více vody

Věděla jsi, že naše tělo je tvořeno 60% vody a je nezbytné pro naprosto každou buňku v těle? Dobrá hydratace je klíčová a může eliminovat únavu, zlepšovat kognitivníschopnosti, udržovat pokožku krásnou a svěží a také může pomáhat při hubnutí. Navíc, když pijeme vodu, zůstáváme déle syti a říká se, že dostatečný příjem vody může vést k spalování více kalorií.

4. Používej svaly

Lidské tělo spaluje kalorie mnohem snadněji, pokud má více svalů, než když má hodně tuku. Což znamená, že čím více svalů máš, tím více kalorií spaluješ, i během odpočinku (dýchání, spánek, každodenní úkoly).

5 kg svalů během odpočinku spálí 50 kalorií denně, zatímco 5 kilogramů tuku potřebuje pouze 20 kalorií,“ říká výzkumník Yale University Christopher Wharton, Ph.D.

5. Vyzkoušej intervalový trénink

Intervalový trénink se skládá ze cvičení s vysokou intenzitou a krátkých přestávek. Tento druh tréninku můžeš věnovat aktivitám, jako jsou dřepy s výskokem, skipping, angličáky (burpees), skákání přes švihadlo, běh do schodů apod. Jen si dej pozor aby si měla kolem sebe dostatek místa. Nejlepší věc na tomto cvičení je, že trvá krátkou dobu, ale spalování kalorií trvá i dlouho poté, co jsme se cvičením skončili.

Vyformuj top tělo se sadou Perfect Transformation!

Naše tipy se mohou zdát trochu komplikované, ale máme pro tebe super pomoc, sadu Perfect Transformation, která ti pomůže zůstat hydratovaná, urychlit látkovou výměnu, očistit tvé tělo od toxinů a nejlépe ze všeho spalovat tuk a získat sexy křívky!

Víme, že se to zdá být složité, ale slibujeme, že jakmile začneš, stane se to mnohem jednodušší. A pokud budeš postupovat podle našich rad,  budeš úspěšně spalovat kalorie i při sledování tvé oblíbené série nebo při čtení tvé oblíbené knihy!

Produkty pro vás