TUMMYTOX blogs.

JAK NEPŘIBRAT BĚHEM ZIMY?

Léto už dávno skončilo a blíží se vánoční hodování, ale to neznamená, že dáš plavky do zásuvky a zapomeneš na svoje předsevzetí o štíhlé linii. Pro tvůj organismus není dobré, pokud se pokoušíš jednou ročně zhubnout kila, která se na tvojí postavě nahromadila v chladnějších měsících. Co takhle zůstat fit po celý rok? Pokud si myslíš, že to vyžaduje spoustu úsilí, a jsi na to příliš zaneprázdněná, čti dál.

image

Příliš málo času, příliš mnoho povinností

Možná jsi příliš zaneprázdněná pracovními a studijními povinnostmi a nemáš čas řešit, jak vypadá tvoje postava. Asi se celý den nemůžeš dočkat, až konečně přijdeš domů a sníš oběd nebo večeři. S největší pravděpodobností je toto jídlo nezdravé a plné kalorií, a po jídle si chceš konečně odpočinout a podívat se na oblíbený seriál. Je to tak nějak?

A možná tě cvičení a pohyb prostě nebaví. S takovým životním stylem se pak rychle hromadí kilogramy. Nicméně, cvičení a aktivní životní styl má mnoho pozitivních účinků na tělo. Nejen, že ti pomůže shodit přebytečné kilogramy a zlepší kondici, ale také se budeš cítit lépe a udržíš si dobrou náladu.

Dny jsou kratší 

V létě, kdy je déle světlo, máš přirozeně více energie a s radostí jdeš večer na procházku nebo si zacvičit do přírody. V zimě se ale probouzíš do tmy a za tmy také mnohdy chodíš unavená domů. A tak jakákoli fyzická aktivita vyžaduje ještě větší odhodlání a motivaci. Ležet pod teplou dekou je přece tak příjemné…Známe to všechny. :)

Jídlo tě zahřeje 

Ke všemu je venku zima a teplé jídlo ti jednoduše chutná víc. Lehká jídla a saláty nám v zimě přestanou “vonět” a přirozeně tak začneme nabírat kila, abychom se ohřáli.

V prosinci navíc na náš jídelníček přibudou dobroty jako cukroví od babičky, ten výborný bramborový salát s majonézou, na který se těšíš celý rok, super sladké svařené víno či další alkohol během svátečního slavení. Však je to jen jednou v roce, říkáš si...

Podle vědeckých studií obvykle v chladnějších měsících přibereme 2 až 3 kilogramy. Přemýšlíš, jak to udělat, aby sis letos mohla dopřát své oblíbené sváteční dobroty a současně nemusela v lednu začít shazovat nově nabraná kila? 

Co ti může pomoci? 

Naše Sada Skinny Jeans kombinuje 3 přípravky, které ti pomohou udržet si štíhlou linii i po svátcích a očistit organismus od malých prohřešků, které si dopřeješ.

Produkty pro vás

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ NA HUBNUTÍ
-67%
Speciální cena 808 Kč Běžná cena 2 458 Kč
Zobrazit produkt