TUMMYTOX blogs.

Jak poraziť chutě!

Chceš jíst méně, ale tvé večerní návaly hladu ti v tom brání? Kdyby si je mohla ovládat! Neboj se, je to možné. Zde je několik rad, jak udržet svůj hlad pod kontrolou, kdykoliv budeš chtít!

image

1. Připrav si něco zdravého na sváču

Pokud bude touha po jídle nesnesitelná, můžeš si připravit něco snadného a zdravého. Vyzkoušej domácí mražené smoothie, bílý jogurt s čerstvým ovocem, tmavou čokoládu nebo cokoli jiného, co tě uspokojí.

2. Nevylučuj tuk z jídelníčku

I když držíš dietu, udržuj si tuky ve stravě (ale nepřeháněj to). Proč? Protože dodávají tělu esenciální mastné kyseliny a vitamíny pro rovnováhu a správné fungování nervového systému a celkové zdraví organismu.

3. Věnuj se něčemu, kdykoliv máš chuť

Když pocítíš nával chutí, kterým musíš odolávat, najdi si alternativu: běž na procházku, začni s nějakou domácí prací, zasportuj si, dej si schůzku s přítelem či kamarádkou... Cokoliv, co tě přivede na jiné myšlenky než je jídlo.

4. Pokud si nemůžeš připravit vlastní jídlo, připrav si menší porci

Pokud tvůj rodinný život vyžaduje, aby si vařila a připravovala jídlo pro celou rodinu, neboj se - stále můžeš zhubnout! Musíš si jen uhlídat velikost porce. To ti dodá živiny, které potřebuješ a zabrání, aby tě později přepadly chutě, a navíc budeš ráda, že se můžeš dobře najíst se svými blízkými.

Aby sis udržela své porce malé, vyzkoušej osvědčené tlumiče hladu, díky kterému zvládneš jíst menší porce než jsi zvyklá. Jedním z nejlepších produktů je určitě Tummyccino, zeštíhlující káva s garcinií kambodžskou, která ti dodá pocit sytosti po celý den.

5. Nedrž příliš přísné diety

Nadměrná kontrola stravování může vést k nedostatku vitamínů, minerálů a dalších základních živin v těle. Následkem čehož bude tělo strádat a bude častěji vyžadovat výživné látky, které mu chybí, což způsobí nadměrné chutě a návaly hladu.

6. Nevynechávej jídla

Dává to smysl - pokud vynecháš jídlo, tvá chuť k jídlu bude nevyvážená a při dalším jídle budeš jíst více. Optimální jsou tři lehká hlavní jídla denně.

7. Vytvoř si pravidlo, že nebudeš jíst před obrazovkou

Jedení před televizí nebo počítačem je pro většinu z nás automatické, zejména v noci. Pokud se tomu chceš zcela vyhnout, musíš se vědomě rozhodnout, že nebudeš jíst před obrazovkou. Je to těžké, ale výsledek stojí za to!

Pokud se chceš večerním svačinkám úplně vyhnout, vyzkoušej náš nápoj Night Burner! Prostředek na potlačení nočních návalů hladu s limetovou příchutí, je tvou nejlepší volbou! Bonusový efekt: lepší spánek, podpora jater a eliminace ukládání tuku v těle!

8. Očekávej své chutě

Pokud víš, že téměř každý den máš silnou chuť na mlsání, můžeš své chutě předvídat a udělat něco pro jejich minimalizaci. Připrav si do tašky, na pracovní stůl atd. nějaké ovoce, křupavou zeleninu, jogurt nebo čaj s medem a klidně si smlsni na tom.

A pokud nemůžeš říct ne

Pokud někdy přece jen nemůžeš (nebo nechceš) říct NE svým malým hříchům, neboj se; existuje řešení!  Flat Tummy tobolky na potlačení hladu a chutí na mlsání, spalují přebytečný tuk a předcházejí jeho ukládání! Takto nezkazíš nic a můžeš pokračovat tam, kde si přestala.