TUMMYTOX blogs.

Zmrzliny, koktejly… je čas na detox po létě!

Léto, pláž, relax a zmrzlinaaaa ... Přiznej se kolik zmrzliny jsi letos snědla? Ale to vůbec nevadí, i my jsme je přestali počítat, teď ale nastal čas vrátit se zpět do reality a do těla v TOP formě!

image

Všichni dobře víme, že léto je bezstarostný čas, kdy se bavíme a nemyslíme na důsledky a nepříznivé vlivy, které s ním přicházejí. Slunce a moře, které mohou poškodit naši pokožku a vlasy, nemluvě o dobrém jídle, koktejlech a zmrzlinách! Po tom všem naše tělo rozhodně potřebuje důkladné očištění.

Proč potřebujeme detox?

Vzhledem ke škodlivým látkám, které do našeho těla příjimáme nejen v podobě nezdravého jídla a drinků, ale i chemií obsaženou v krémech na opalování a jiných produktech, je naše tělo zatíženo, což snižuje jeho účinnost a zpomaluje činnost orgánu. Když je tělo přetížené nefunguje správně, a začíná přibírat na váze.

Ano, je pravda že brzy budeme oděni v dlouhých kabátech a tlustých svetrech, tak proč se trápit nad postavou....

Ale milé dámy, léto je zpět už za 9 měsíců. Nebylo by moudré myslet na top formu teď, než-li to opět nechat na poslední chvíli a pak naříkat před zrcadlem?

Tělo by měli být očištěno nejméně dvakrát ročně, aby mohlo znovu fungovat, a tím zlepšovat nejen zdraví, ale i náladu a samozřejmě si udržet SKVĚLOU formu po celý rok!

Jak se detoxikovat? 

Očista těla bude nejúčinnější, pokud denně vypijete dostatečné množství čisté vody a do svého jídelníčku zapojíte velké množství čerstvého ovoce a zeleniny, semen a ořechů. 

Aby byl váš detox co nejúčinnější, doporučujeme následující:

  • vyvarujte se průmyslově zpracovaným potravinám
  • vylučte ze stravy těžko stravitelná jídla, jako je kofein, bílý cukr, mléčné výrobky a alkohol
  • zahrňte do stravy čerstvě připravená jídla
  • dostatečný pitný režim (voda, přírodní šťávy a čaje)
  • konzumujte menší porce
  • zahrňte do své stravy detoxikační sadu Slim Detox, který urychluje a usnadňuje detoxikaci těla. (A získáš dárek zdarma!)

Proč zrovna Slim Detox?

Slim Detox je perfektní program pro detoxikaci a získání těla zpět do formy, protože obsahuje všechny potřebné přísady pro vylučování toxinů a spalování tuku.

Čaj Daily Kick & Sleep Tight je skvělý pro očistu těla a nápoj Draining Drink pro odstraňování přebytečné vody. Toto je první krok pro zahájení hubnutí.

Pro úplnou změnu těla se musíš starat o každou část těla, která ovlivňuje spalování tuku. Happy Enzymes a Slimbiotics obnoví tělo za pouhých 10 dní! Enzymy a probiotika urychlují trávení na všech úrovních.

Objednej si Slim Detox se super slevou a získej beauty bonbóny Shine Bright ZDARMA!