Jelena: „Zhubla jsem několik kilo a jsem velmi šťastná!“

Jelena je pětadvacetiletá chorvatská mladá žena, která právě skončila univerzitu. Kvůli stresu způsobenému studijním obdobím Jelena přibírala kilogram za kilogramem. A bohužel, nedokázala se této váhy zbavit sama.

image

Úbytek hmotnosti přišel za pár dní

„Na produkt My Skinny Tea jsem narazila náhodou a rozhodla jsem se ho vyzkoušet. Už po několika dnech se mi podařilo shodit jeden kilogram*“.

Díky úspěchu Jelena toužila vyzkoušet další výrobky

Po úspěchu při hubnutí s čajem My Skinny Tea Jelena vyzkoušela další výrobky. „Používala jsem také Daily Kick Tea a Sleep Tight Tea. Samozřejmě, jakmile jsem si všimla, že se cítím mnohem lépe, pokračovala jsem s Tummyccino a Fat Burner drinkem, po kterých následoval 15denní detoxikační program a kapsle Tummy Fit.“

„Za 3 měsíce jsem zhubla 23 kg*. Používáním vašich doplňků jsem hodně zhubla a jsem velmi spokojená, moje pokožka se vyhladila a nemám přebytečný tuk.“

„Děkuji vám, že jste změnili můj život k lepšímu.“

Jelena je nyní velmi spokojena se svými výsledky a je připravena doporučit produkty TummyTox každému, protože jí pomohly změnit život k lepšímu.

„Vaše výrobky bych určitě doporučila každému, protože já sama jsem přesvědčená, že přinášejí nejlepší výsledky. Děkuji vám za změnu mého života k lepšímu.“

Doporučení TummyTox

Při používání několika produktů TummyTox prošla Jelena úplnou proměnou těla a podařilo se jí shodit rekordních 23* kilogramů za pouhé 3 měsíce.

Program Dokonalá proměna od TummyTox v sobě spojuje všechny výhody spalování tuků a kalorií, úspěšného hubnutí, lepšího trávení a detoxikace.

  • Snižuje hlad a chutě k jídlu
  • Zabraňuje tvorbě nového tuku
  • Odstraňuje z těla toxiny, které brzdí proces hubnutí
  • Spaluje přebytečný tuk
  • Zrychluje metabolismus a zvyšuje energii
  • Poskytuje lepší výsledky i při kratších trénincích
  • Prohlédni si program Dokonalá proměna ve SKVĚLÉ NABÍDCE

*Účinky produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webové stránce. Naše výrobky nejsou určeny k prevenci nebo léčbě jakéhokoli onemocnění nebo vážné nemoci.

Produkty pro vás

SPALOVÁNÍ TUKU
-71%
Speciální cena 610 Kč Běžná cena 2 097 Kč
Zobrazit produkt