Luana: „O měsíc později jsem měla 65 kilo!*“

Ahoj, jmenuji se Luana Cardoso! V první řadě musím říci, že jsem velmi vděčná za vaši náklonnost a za to, že jste neuvěřitelnou značkou. Věřte mi, hledala jsem hodně a testovala spoustu věcí, ale nikdy jsem neviděla nic podobného jako je TummyTox, který kromě toho, že se vše používá velmi jednoduše, opravdu splňuje i požadovaný účinek.

Trápení s nadváhou... hm no před 3 lety jsem začala přibírat a ztratila jsem veškerou motivaci k tomu, abych se sebou začala něco dělat. Přestala už jsem se o sebe starat a tak to bylo 3 roky! Samozřejmě, nadváha ovlivnila hlavně mou náladu, protože se mi snížilo sebevědomí a chuť cokoli dělat, dokonce i jít na procházku.

image

Produkty TummyTox jsem začala užívat v únoru a měla jsem 70 kg a moc jsem chtěla zhubnout.

„Jen za první měsíc jsem zhubla 5 kilo“

Byla jsem na 70 kg a opravdu jsem chtěla zhubnout a najít spojence pro moji dietu a začít se cvičením, při hledání na internetu jsem našla vaši značku. Nejvíce mě na těchto produktech zaujaly klinické studie a také skutečnost, že se tak snadno používají.

Produkty TummyTox jsem začala užívat v únoru 2021 a rychle jsem začala pociťovat účinky během prvních 2 týdnů. První, co jsem pocítila, bylo menší nadýmání. Potom jsem stále pozorovala zrychlení úbytku hmotnosti, stále menší nadýmání, a naopak jsem cítila více energie. Když jsem začínala, měla jsem 70 kilo, ale o měsíc později jsem měla jen 65. Jen za první měsíc jsem zhubla 5 kilo.

*Výsledky se mohou u každého člověka lišit. Při snaze zhubnout je důležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životní styl.

„Stala jsem se opět aktivnějším člověkem!“

Já, která jsem byla dříve dost vystresovaná, jsem viděla, že mám méně kilo a moje dobrá nálada jenom rostla. Teď jsem sebevědomější a cítím se opět jako já. Jsem opět aktivnější člověk.

Dnes stále pracuji, ale podařilo se mi skloubit práci se vším ostatním. Myslím, že to nakonec nebyl nedostatek času, ale nedostatek vůle a motivace.

„Doporučuji, protože produkty jsou opravdu spolehlivé a dosahují výsledků“

Doporučuji TummyTox, protože jsou opravdu důvěryhodnou značkou, která slibuje a přináší výsledky produktů. Velice vám děkuji za tuto příležitost ukázat ostatním lidem, že všechno je možné, pokud to opravdu chceme.

Pokračujte tak jako doposud s kvalitou svých produktů a samozřejmě jsteve mně získali klienta na celý život. Kromě toho mám spoustu přátel a známých, kteří právě začali zkoušet vaše výrobky. A doufám, že budou stejně šťastní a věrní vaší značce jako já.

Děkuji mnohokrát, opravdu!

3 nejprodávanější produkty v jednom balení - výběr Luany:

Sada Last Minute Slim obsahuje detoxikační čaj, který čistí tělo, odvodňovací nápoj, který bojuje proti zadržování tekutin a nadýmání, a kapsle, které stimulují hormon adiponektin ke spalování většího množství tuku.

Draining drink je vynikající 100% přírodní drenážní nápoj s malinovou příchutí, který stimuluje lymfatický systém a odstraňuje přebytečné tekutiny, které brání hubnutí. Bude to vynikající spojenec, díky kterému se budeš cítit lehčí, lehčí a štíhlejší.

Booty Tone stimuluje adiponektin (hormon hubnutí), který urychluje tání tuku a zabraňuje jeho budoucí tvorbě a zároveň snižuje pocit hladu. To vše díky inovativním složkám a patentovanému složení.

Pure Me Tea je lahodný bylinný čaj, který odstraňuje z těla všechny toxiny a škodlivé látky, a to díky obsahu bylin, které jsou známé svými očistnými vlastnostmi, jako je zelený čaj, ostropestřec mariánský a pampeliška.

Pro úplnou přeměnu...


Pokud si položíš otázku, kolik času jsi ochotna věnovat úplné transformaci těla.... Zní ti dva měsíce dobře? Protože přesně tak dlouho trvá náš program Vysněné tělo za 60 dní, který kombinuje nejlepší produkty pro silný výkon a více krásy.

Produkty pro vás

RYCHLÉ VÝSLEDKY
-67%
Speciální cena 532 Kč Běžná cena 1 631 Kč
Zobrazit produkt