TUMMYTOX blogs.

JÍDLO – DRAMA! Aneb když ti jídlo způsobuje trávící potíže

Milé naše Tummy dívky, všechny se tváříme jako silné dámy a nechceme mluvit o trávicích problémech ... buďme upřímné aspoň samy k sobě a přiznejme si, že je máme!

Ano ... nadýmání, zácpa a podobné problémy se objevují velmi často a mají silný negativnívliv na kvalitu našeho života.

image

Nejedné z nás je známý ten nepříjemný moment, když nám na přednášce nebo uprostřed ticha, co by se dalo krájet, začne břicho vydávat divné zvuky ... Ano, bohužel asi všechny jsme to už alespoň jednou zažili. Ale dobrá novina je, že máme řešení!

Když tě začnou trápit problémy jako nadýmání, plynatost, zácpa, jakmile něco sníš, velmi pravděpodobně se v tvém organismu nenachází dostatek enzymů, které by dokázaly jídlo správně strávit.

Co to jsou trávící enzymy?

Ptáš se, co jsou vlastně ty enzymy? Enzymy jsou látky, které jsou nesmírně důležité pro naše zdraví. Přirozeně se tvoří v našem těle a také se nacházejí v ovoci a zelenině, a samozřejmě i v některých výživových doplňcích. Pomáhají rozkládat jídlo na menší složky, a tak pomáhají při trávení a absorpci důležitých látek pro náš organismus. Pokud pracují, jak mají, máš správné trávení a žádné křeče.

Proč jsou enzymy tak důležité?

Pokud jíš hodně zpracovaných potravin a fast foodu, negativně tím ovlivňuješ obsah enzymů v tvém těle. Jídlo pak nedokážeš strávit, jak by bylo třeba, a dochází k trávicím problémům.

Zdravé trávení úzce souvisí s všeobecným zdravím a špatné trávení může vést i k bolestem hlavy, migrénám, alergiím, tloustnutí, akné, kožním vyrážkám, hormonální nerovnováze, únavě a klesání obranyschopnosti organismu.

Naše trávicí soustava přichází do kontaktu nejen se živinami, které naše tělo potřebuje, ale také s toxiny, aditivy v potravinách, mikroby či různými léky, které přes ni přecházejí. Trávicí soustava slouží i jako jakýsi filtr, který bojuje s mnoha nástrahami, kterým jsme vystaveni.

Doplň si enzymy pro zdraví a štíhlou línii!

Pokud do své stravy přidáš enzymy ve formě výživových doplňků, pomůžeš svému tělu snadněji trávit potravu, zlepšit absorpci živin a eliminovat bolesti či nepříjemné pocity v břiše.

Happy Enzymes od TummyTox se postarají o to, aby si využila všechny živiny z jídla, které jíš, snadněji trávila a zbavila se trávicích problémů.

S kapslemi Happy Enzymes:

  • se zbavíš nadýmání a křečí
  • si zlepšíš trávení a podpoříš vstřebávání potřebných živin
  • si pročistíš játra a podpoříš hubnutí
  • si udržíš silnou imunitu