Kateřina má díky Collagen Drink zpět sebevědomí!

Kateřina je 22letá studentka obchodní administrativy a její touhou bylo zlepšit vzhled své pleti a vlasů.

Kolagen je stavebním prvkem pokožky – dodává jí pružnost a pevnost. Bohužel, po dovršení 20. roku života se produkce kolagenu začíná každoročně snižovat o 1 %, a proto se Kateřina rozhodla pro včasnou a účinnou podporu!

image

Jedním z nejčastějších faktorů, které přispívají ke změnám na těle, je stres. Se svou rodinou se neustále hádala. „Mé tělo vykazovalo známky únavy a já to řešila pouze spánkem nebo alespoň odpočinkem.”

Tehdy Kateřině začaly řídnout a vypadávat vlasy. Na obličeji a ve výstřihu se jí začaly tvořit i bolestivé a nevzhledné pupínky: „Nemohla jsem se jich zbavit ani dlouho po tomto stresujícím období, a to navzdory zdravější stravě a snížení hmotnosti.”

Naštěstí Kateřina objevila TummyTox Collagen Drink prostřednictvím reklamy na sociální síti a nelitovala!

Zpočátku byla skeptická! 

Jako mnoho našich zákazníků, i ona byla zpočátku skeptická, protože používala podobné výrobky od jiných výrobců, které jí stály kopu peněz a nepřinesly žádné výsledky. „To, co mě přesvědčilo, abych vyzkoušela TommyTox, bylo množství pozitivních recenzí, takže jsem se rozhodla přidat Collagen Drink na svůj seznam vánočních přání.”

Seznam přání: Collagen Drink!

Jakmile Kateřině došla balení, které jí koupili její přátelé a rodina, sama doplnila zásoby, protože byla velmi spokojená s výsledky.

Collagen Drink od TummyTox užívám už pět měsíců a jsem s ním maximálně spokojená!”

První změna přišla po měsíci!

Kateřina říká, že první změny začala pozorovat po druhém balení, tedy zhruba po 30 dnech. Její pleť se postupně stávala zdravější, nehty byli silnější a vlasy zářivější.

Pozitivní změny nastaly nejen na jejím těle, ale i na jejím sebevědomí!

„Moji přátelé mě vnímají mnohem uvolněnější a usměvavější!”

Jsme nadšeni, že další žena dosáhla díky našim produktům lepší zdraví, pohodu a sebevědomí!

Kateřina odemkla skutečný potenciál své krásy díky mořskému kolagenu typu I, s kterým se pyšní náš nejprodávanější výrobek.

Další důležité důvody, proč naši zákazníci pociťují tak dramatické účinky, jsou i kyselina hyaluronová se silným antioxidačním výtažkem z borůvek, jakož i přidaný vitamin C. Jistě, někteří se možná ještě budou chtít zbavit pár kilo, které nabrali díky pandemii, ale s podporou dalších doplňků stravy od TommyTox lze dosáhnout i to.

Produkty pro vás

DETOX & KRÁSA
-35%
Speciální cena 949 Kč Běžná cena 1 460 Kč
Zobrazit produkt