TUMMYTOX blogs.

Odhalení tajemství hubnutí: Kurkuma!

Kurkuma a její nejaktivnější složka – kurkumin, byly široce proslulé pro jejich různorodé výhody pro zdraví po staletí. Díky mnoha studiím potvrzujícím tento fakt, přišel čas dát šanci tomuto mocnému koření, obzvlášť, když je třeba se zbavit několika kilo navíc.

image

Efektivní a přírodní!

Na trhu je moře dostupných výživových doplňků, jejichž množství nás při výběru může zmást. Pokud již několik let bojuješ se ztrátou tuku v oblasti břicha, rozsáhlé studie podporované Evropským úřadem pro bezpečnost potravin jsou si jisté ve svých tvrzeních: sáhni po kurkumě pro její nejefektivnější účinky při snaze zhubnout.

Její četné výhody! 

Možná jsi zvyklá na dochucování jídla kurkumou, její benefity však přesahují lahodnost kuřecího kari. Pokud patříš k dívkám, které bojují s nadváhou, čti dál a dozvíš se, proč by právě kapsle kurkumy měly být výživovým doplňkem ve tvé každodenní rutině.

Některé z výhod kurkumy:

  • Má schopnost zabraňovat hromadění tuků a zabraňuje ukládání tuků na játrech;
  • Může přispívat k udržení zdravých jater;
  • Usnadňuje trávení;
  • Pomáhá podporovat normální funkci jater;
  • Přispívá ke stimulaci tvorby trávicích tekutin v těle;
  • Může podporovat funkci jater a žlučových cest;
  • Podporuje trávení;
  • Přispívá k lepšímu trávení tuků.

Celkem přesvědčivé, ne?

Všechny uvedené výhody hrají důležitou roli při hubnutí. Všichni víme, že dodržování nového režimu se snáze řekne, než udělá, ale zdá se, jako by kurkuma se svými přirozenými očistnými schopnostmi byla skutečně super ingrediencí, kterou jsme všichni hledali.

Játra jsou orgánem číslo jedna v našem těle, spalující tuky. Takže je logické, že musíme sáhnout po výrobcích, s podloženými vědeckými poznatky, které pomáhají při obnově její rovnováhy. To se projevuje přirozeně i navenek – se zářivou pokožkou a pevným tělem.

Posílení našeho imunitního systému a atraktivnější tělo? S kurkumou!

Ne všechny druhy kurkumy jsou vytvořeny stejně.

Vždy se najde nějaké to ALE...

Kurkuma je úžasná, ale je zde drobný háček: bohužel, kurkuma se neabsorbuje v krvi tak, jak bychom chtěli.

Chceš-li skutečně využít výhod kurkumy (a přitom se vyhnout zklamání z nepřicházejících výsledků!), je důležité si ověřit, zda se daný výrobek může pochlubit vylepšenou formulí, která zaručuje biologickou dostupnost. Naši vědci vytvořili vzorec, ve kterém se jedna kapsle rovná 11 standardním kapslím s 95 % kurkuminu, což z ní činí vysoce efektivní doplněk.

Kurkumin je zapouzdřen do micely, což maximalizuje jeho absorpci pro dosažení nejlepších možných výsledků: zajišťuje až 185krát vyšší biologickou dostupnost.

Přidej k Kurkuminovým kapsím TummyTox mírné cvičení a zdravou stravu a brzy naplníš své cíle na cestě za štíhlou postavou.

Produkty pro vás

KRÁSA / ZDRAVÍ
-55%
Speciální cena 656 Kč Běžná cena 1 458 Kč
Zobrazit produkt