TUMMYTOX blogs.

5 důvodů proč kurkumin změní tvůj život

Za posledních několik let způsobilo toto zlaté super koření hodně humbuku. A to z dobrého důvodu! Tento přírodní lék se používá pro své terapeutické vlastnosti již 4000 let - a řada vysoce kvalitních studií potvrzuje, že přináší úžasné výhody pro tělo i mozek. Pojďme se podívat na 5 nejlepších důvodů...

image

Poskytuje krásnou pleť

Správně. Ukázalo se, že kurkuma pomáhá se zdravím pokožky, zmírňuje některé kožní problémy (jako je akné nebo suchá pokožka) a dokonce pomáhá rychleji hojit pupínky. Obsahuje silnou dávku antioxidantů, který pomáhá revitalizovat pokožku a dodává jí zdravou záři.

Posiluje imunitu

Bylo prokázáno, že kurkumin posiluje imunitní systém a poskytuje vynikající podporu celého těla. Tímto způsobem je tělo schopné účinně bojovat s mikroby a vypořádat se s každodenní zátěží, aniž by se přetížilo. Ukázalo se, že je zvláště účinný při udržování zdraví plic a horních dýchacích cest. Perfektní nejen na podzim a zimu, ale po celý rok!

Podporuje funkci nervového systému

Nervový systém je komunikační systém těla. Řídí spoustu věcí, které tělo dělá, včetně myšlenek, řeči, emocí, paměti, pohybu a smyslového zpracování. Studie ukazují, že kurkumin pomáhá nervovému systému lépe fungovat každý den.

Pomáhá játrům

Hlavní účinná látka v kurkumě známá jako kurkumin pomáhá eliminovat toxiny a tuky z jater. Tímto způsobem zmírňuje zátěž, kterou na ně klademe každodenním stresem, nedostatkem spánku, sporným výběrem potravin, alkoholem, kouřením, nedostatkem pohybu a pouhým životem v dnešním světě. V zásadě pomáhá zlepšit funkci jater, podporuje jejich regeneraci a chrání je před poškozením.

Podporuje hubnutí

Počínaje úlevou od jater. Játra jsou tvým nejdůležitějším orgánem spalujícím tuky, ale svou práci můžou dělat správně, pouze pokud nejsou přetížena. Kurkumin pomáhá eliminovat přebytečný tuk z jater a pomáhá jim přeměnit se zpět na tukovou elektrárnu, kterou kdysi byly. Výsledkem je, že pro tebe bude mnohem snažší získat to vysněné ploché bříško.

TummyTox Curcuma - jeden z nejsilnějších kurkuminových doplňků!

Jejich revoluční formule nabízí 185krát lepší biologickou dostupnost než běžné kapsle kurkuminu. To znamená, že fungují rychleji a mají mnohem silnější účinky než jakákoli jiná forma. Abychom to uvedli na pravou míru, 1 kapsle TummyTox Curcumy se rovná až 20 standardním 500 mg kapslím s 95 % kurkuminu. Tady máme vítěze. Tak neváhej.