TUMMYTOX blogs.

Vědci potvrzují: jedná se o jeden z nejsilnějších posilovačů imunity na trhu!

Pokud také cítíš, že tvoje imunita potřebuje v těchto dnech extra podporu, máme pro tebe skvělé zprávy! Výzkum ukázal, že kombinace kurkumy a vitamínu D3 je přesně to, co potřebuješ. Čti dál a zjisti proč.

image

Kurkuma, super silná ochrana

Tato prastará superpotravina se používá pro řadu terapeutických ošetření již více než 4000 let. A z dobrého důvodu! Studie zjistily, že kurkumin, hlavní složka kurkumy, má řadu příznivých účinků na zdraví celého těla – a ukázalo se, že je nejúčinnější při posilování imunitního systému a podpoře zdraví dýchacích cest.

Co to ale přesně znamená?

To znamená, že kurkumin podporuje imunitní systém způsobem, který mu pomáhá reagovat správným způsobem ve správný čas. Pomáhá tělu shromažďovat super efektivní obranu proti mikrobům, jako jsou viry a bakterie, a brání jim v napadení tvého těla. Protože mnoho útočníků čeká na útok na tvůj dýchací systém, je změna v této oblasti nejzřetelnější.

A to není všechno, co dělá. Kromě boje s mikroby poskytuje kurkumin tělu veškerou podporu, kterou potřebuje, aby se v boji příliš nevyčerpal. Takže uvidíš také velkou změnu a zlepšení v tom, jak se cítíš.

Pokud ti to již zní perfektně, počkej, až se také dozvíš více o vitamínu D3!

Vitamín D3, ničitel mikrobů

Pokud jde o posílení imunity a zachování zdravého dýchacího systému, hraje takzvaný sluneční vitamín důležitou roli stejně jako kurkumin.

Jak to vlastně funguje?

Vitamín D pomáhá aktivovat tvoji přirozenou imunitní obranu a bojovat s infekcemi ve tvém těle. Zejména stimuluje imunitní systém, aby produkoval více látek, které bojují proti mikrobům. Čím více se tyto látky navyšují, tím snáze ničí patogeny, které drží tvoje tělo jako rukojmí.

Tímto způsobem vitamín D pomáhá chránit tvoje tělo před vetřelci, což se ukazuje jako zvláště účinné v boji s respiračními infekcemi. Jedna metaanalýza publikovaná v British Medical Journal ve skutečnosti ukázala, že vitamín D může snížit riziko běžného nachlazení a respiračních infekcí až o 10%!

A co kombinace obou?

Pokud jsou tak mocní a účinní samy o sobě, popřemýšlej co mohou udělat, pokud je užíváš společně! Je to, jako bys vyhrála jackpot.

Kombinace kurkuminu a vitamínu D3 pomáhá tělu včasně a koordinovaně reagovat proti virům a bakteriím, což je klíčem k úspěchu mise.

Čas je všechno. Stejně tak účinnost. Pokud tvoje tělo reaguje rychle a bojuje s mikroby dostatečně silně, úspěšně se jim ubrání. Klíčem ale je, to udělat pro tvoje tělo tak, aniž by ses během procesu cítila špatně.

A přesně o tom je kombinace kurkuminu a vitamínu D3! Pomáhá tělu útočit rychle a se vší silou, dost na to, aby se zabránilo bakteriím, a na druhé straně brání v přetížení a oslabení těla.

ANO, jsou tak dobří!

Než se však začneš zásobovat kořením kurkumy, první se nadechni a čti dál.... Protože abys dosáhla požadovaných efektů kurkumy, musela bys jí každý den konzumovat opravdu obrovské množství! Je v tom totiž malý háček ...

Kurkuma koření nestačí

Ačkoli má pozitivní účinky na tvoje zdraví, kurkuma obsahuje pouze 3 % kurkuminu. Což znamená, že pokud ho použiješ jako koření nebo si vyrobíš kurkuminový nápoj s mlékem, nebude to mít dostatečně silný efekt.

Mnoho studií ve skutečnosti ukázalo, že pokud chceš dosáhnout nejlepších výsledků, potřebuješ alespoň 1 g (až 6 g) čistého kurkuminu přímo do krevního řečiště. Než začneš počítat, kolik gramů má kurkuma v prášku (někdy to je mezi 33 a 200 g), okamžitě se zastav. Tady je důvod.

I když bys konzumovala tolik kurkumy každý den, je tu ještě jedna věc, která ti brání plně využít jejích úžasných účinků: špatná biologická dostupnost kurkuminu. Faktem je, že kurkumin samotný je v těle obtížně absorbovatelný. A pokud se nedostane do krevního řečiště, tělo ho nemůže využít.

Proto jsou doplňky stravy mnohem účinnější. Dodávají ji ve formě, která je mnohem přístupnější pro tělo. Ale i v tomto případě…

Ne všechny kapsle jsou dostatečně silné!

Doplňky stravy obsahují kurkumin ve formě extraktu, což znamená, že obsahují až 95 % kurkuminu. To již dělá pěkný rozdíl ve srovnání s kořením. Pokud jde o biologickou dostupnost, často kombinují kurkumin s extraktem z černého pepře, aby účinnost zvýšily. Ale i když to funguje, není to tak účinné, jak se může zdát. 

Objev novou generaci revolučních doplňků kurkuminu!

Formule, která všechno změní – přinášíme ti kurkumu v micelární formě pro nejlepší absorpci všech dob! Micely naplněné kurkumou zajišťují tělu maximální možnou biologickou dostupnost, což znamená, že poskytuješ tělu co největší množství účinné látky. A rozdíl je úžasný!

Kurkumin v micelární formě je 185x biologicky dostupnější než běžné kurkuminové kapsle!

image

Kuruma kapsle TummyTox - maximální posílení imunity

Pouze 1 kapsle přípravku Kurkuma kapsle TummyTox obsahuje 30 mg micelárních kurkuminoidů, což je stejné jako 5,5 g čistého kurkuminu! Ujišťujeme tě, že je to absolutní vítěz.

Produkty pro vás

KRÁSA / ZDRAVÍ
-55%
Speciální cena 656 Kč Běžná cena 1 458 Kč
Zobrazit produkt