TUMMYTOX blogs.

LAURA: TAKHLE TO UŽ NEŠLO

Ahoj. Jmenuji se Laura a chci vám říct svůj příběh s čaji TummyTox. Moje zkušenost s TummyTox začala v září 2017, když jsem se připravovala na svatební cestu s mým mužem.

image

Během stresujících příprav na svatbu jsem při svým 167 cm dosáhla váhy 58 kilo. Moje postava byla vždy symetrická, ale nikdy jsem neměla ideální míry. To hlavně proto, že jsem se nikdy netrápila kily navíc a byla jsem se svou postavou spokojená.

Na svatební cestě bylo jídla, že se pod ním lámaly stoly! Domů jsem se vrátila o tři kila těžší. „Díky" pozdním večeřím s mužem, fastfoodu, sladkostem a podobnému jsem velmi rychle přibrala další 3 kila. Do prosince 2017 jsem už měla 65 kilo a celý svůj šatník bych mohla rovnou vyhodit! Byla jsem ze sebe velmi zklamaná, protože jsem si vždycky říkala, že nechci mít více než 60 kilo…

Byla jsem šokovaná!

Ze své váhy jsem byla šokována, ale nevěděla jsem, co s tím mám dělat. Nikdy jsem nesportovala a sport jsem neměla ráda a nikdy se mi nedařilo déle cvičit nebo držet dietu. No rozhodla jsem se… Takto to víc nejde! Musela jsem udělat něco, abych měla zase pod 60 kilo. Byla jsem rozhodnutá! Ale kde začít?

V té době byly sociální sítě plné revolučních výrobků, které pomáhají zhubnout, mezi nimi i TummyTox (Daily Kick & Sleep Tight Tea). Jelikož nešlo o tabletky, ale o čaje, rozhodla jsem se, že je vyzkouším, vždyť nemám co ztratit. Kromě toho se mi líbilo, že slibovali i lepší spánek, protože v té době jsem se budila i desetkrát za noc.

Dobrodružství s TummyTox začalo!

Vedle denního a nočního čaje jsem začala i s dietou, která mi vyhovovala. Začala jsem jíst více zeleniny, kuřecí maso a ryby. Ráno sním 2 vařená vejce na energii a ovoce – chuť na sladké se výrazně omezila. Dvakrát nebo třikrát týdně jsem chodila i na aerobik. Po 20 dnech pití čajů a zdravějšího stravování jsem dosáhla 60 kilo. Byl to pro mě super pocit.

O přibližně 6 měsíců jsem přestala pít čaje a přesto jsem si udržela novou váhu. Jedla jsem mnoho vařeného jídla, salátů a pila hodně vody a cítila jsem se mnohem lépe.  


Když jsem pila Daily Kick & Sleep Tight čaje, cítila jsem se fakt dobře. Přes den jsem se necítila nafouknutá, měla jsem dobré trávení, menší apetit a perfektně jsem spala. Ty čaje jsou navíc fakt chutné a voňavé. Když jsem je pila, cítila jsem se uvolněně.

Stále se budu k TummyTox vracet 

Před několika týdny jsem si znovu objednala moje nejoblíbenější čaje a kromě nich ještě Fat Burner Drink, který piji 30 minut před obědem. Stále jím normálně, občas si dám i něco sladkého. S kombinací čajů a Fat Burner nápojů jsem dosáhla 58 kil bez extra námahy.

Všem Tummy dívkám doporučuji tyto výrobky, protože fakt fungují. Jsem přesvědčena, že se s normální stravou, sportem a čaji i vám podaří zbavit se nadbytečných kil. 

Děkuju, TummyTox!