TUMMYTOX blogs.

Letní nápoje pro štíhlou línii

Léto, slunce, horko... a studené lahodné nápoje, které tě osvěží a pomohou ti udržet štíhlou linii nebo dokonce zhubnout pár kilo navíc!

Ne, nemluvíme o jen tak nějakých nápojích, ale o našich nápojích TummyTox! Proč MUSÍ být v letních měsících? ... Čti dál a dozvíš se více!

image

V létě je hydratace velmi důležitá, takže bys měla pít neustále, ale proč zároveň nespalovat i přebytečný tuk? Samozřejmě můžeš obojí pomocí našich lahodných nápojů a čajů a dnes ti je všechny představíme.

5 v 1 Curve Shaper

Náš nejnovější produkt 5 v 1 Curve Shaper rozhodně patří do tohoto výběru. Díky svému super výkonnému složení se rychle stal jedním z našich superhvězdných produktů! Tento nápoj přistupuje k hubnutí jedinečným způsobem, protože byl navržen speciálně pro ženy.

Může se pochlubit rychlými zeštíhlujícími účinky, avšak s dlouhodobějšími výsledky. Mezitím urychluje spalování tuků, potlačuje chuť k jídlu a zabraňuje ukládání tuků. Zastavuje vstřebávání kalorií ze sacharidů, odplavuje z těla zadržovanou vodu spolu s toxiny a pomáhá udržovat jojo efekt na uzdě.

To vše díky silné kombinaci červeného pomeranče, garcinie kambodžské, listu moruše bílé, čaje z Jávy a dalších složek. Toto chutné letní osvěžení může být tvojí úžasnou tajnou zbraní proti kilům navíc!

TummyTox ledové čaje

Naše čaje tě nejen osvěží, pokud si je připravíš v ledové verzi, ale také očistí tvé tělo, uklidní tě a přirozeně vyplaví všechny toxiny, takže můžeš jednodušeji spalovat tuk.

Čaj Daily Kick ti každé ráno poskytne skutečný příval energie, pomůže ti s detoxikací a přirozeným regeneračním procesem těla. Směs zeleného čaje, kopřivy, fenyklu, pampelišky a černého kmínu oživuje, snižuje nadýmání a nastartuje metabolismus. Kromě toho zelený čaj pomáhá při hubnutí.

Sleep Tight čaj tě večer uvolní a pomůže ti dobře spát celou noc. Pomerančová kůra, máta peprná, citronová tráva, meduňka a chmel pomůže tvému tělu odpočívat, čistit a regenerovat během noci. Máta peprná pomáhá posilovat imunitní systém a podporuje hubnutí během noci, protože pro úspěšné hubnutí je nezbytný dobrý spánek.

Čaj Skinny Me Tea obsahuje čaj Pu-Erh, který je známý jako silný ničitel tuku. Slavný čínský čaj, který se nejčastěji pije po jídle. Pomáhá vylučovat toxiny z těla, které zabraňují hubnutí, navíc zlepšuje trávení a podporuje spalování tuků!

Draining Drink

Lahodný malinový nápoj, který si vyrobíš z 1 litru vody a během dopoledne vypiješ. Dokonalé! Můžeš také přidat kostky ledu a lístky máty pro ještě lepší osvěžení! A jeho tajemství? Tento nápoj obsahuje výtažky z opuncie, ibišku, artyčoku, petrželky a jávského čaje - to vše jsou známé složky pro čištění těla, pomáhají odstraňovat toxiny z těla a slouží k podpoře jater pro bezproblémovou detoxikaci a spalování tuku.

Draining drink je prvním krokem ke snižování hmotnosti (nebo k udržování ploché bříško), vyplavuje přebytečnou vodu z těla, což je hlavní příčinou toho, že jsme v létě oteklé a nafouklé!

Night Burner

Je to jediný spalovač tuků, který pracuje v noci a pomáhá tvému tělu regenerovat a detoxikovat. Udělej si ho večer, pár hodin před spaním a vychutnej si osvěžující chuť limetky na balkóně nebo terase.

Obsahuje extrakt z meduňky, který zklidňuje a uvolňuje pro kvalitní spánek (protože dobrý spánek je klíčem k štíhlé linii!). Obsahuje také extrakt čekanky a dietní vlákninu, které navozují pocit sytosti a zabraňují večním záchvatům hladu, a přidali jsme také Garcinii Kambodžskou, což je známý spalovač tuků.

Tummyccino

Vyměň ranní kávu za Tummyccino a pociť nárust energie. Nebo si ho dopřej místo odpoledního zákusku nebo zmrzliny a uvidíš, že nebudeš mít chuť na sladkosti. K této super instantní kávě jsme přidali také extrakt z Garcinie Kambodžské a extrakt ze zelené kávy, pro ještě více spáleného tuku, a prebiotickou vlákninu z čekankového inulinu, která tě udrží déle sytou!

Připrav si ledovou variantu Ice Coffe a osvěž se lahodnou kávou (bez mléka a přísad), se kterou získáš rychleji spoustu energie a podpoříš spalování tuků!

Produkty pro vás

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ
-55%
Speciální cena 800 Kč Běžná cena 1 778 Kč
Zobrazit produkt