TUMMYTOX blogs.

Maja: „Můj obrovský úspěch – zhubla jsem 54 kg *!”

Seznamte se s Majou, matkou 4 dětí… Jak jiné mámy, i Maja má velmi málo času na péči o sebe a své tělo.

Uspěchaný životní styl ji přivedl až na 125 kg! Tehdy přišel zlom a Maja se rozhodla, že to musí změnit a udělat konečně něco i pro sebe a své zdraví!

* Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl.

image

„Ahoj, Tummy dívky ❤ Jmenuji se Maja, jsem matka 4 malých dětí a proto na sebe nemám příliš mnoho času. Mé dny jsou plné povinností, stále někam spěchám. Bohužel mě takový životní styl přivedl až na 125 kilo, ale konečně jsem vzala věci do svých rukou a skoncovala jsem s tím!"

TummyTox mi dal motivaci dosáhnout i nemožné

Každý začátek je těžký, ale Maja to měla ještě těžší, protože vedle 4 malých dětí se těžko hledá volný čas. Ale neodradilo ji to a udělala první krok.

„Začala jsem změnou stravování a přidala jsem fyzickou aktivitu. Podařilo se mi trochu zhubnout, ale pak to začalo stagnovat. Hubnutí se zastavilo a začala jsem ztrácet motivaci. Potřebovala jsem pomoc. A zde přicházíme k nejlepší části příběhu: s produkty od TummyTox se mi podařilo zhubnout 54 kilo *. Dosáhla jsem zdravých71kg za něco málo více než rok *!” 

image

*Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl.

Okouzlil mě Skinny Me Tea

„Když se hubnutí blížilo k mé požadované váze, ale celý proces se zastavil, našla jsem čaj Skinny Me Tea, který mi zrychlil spalování tukových zásob a nabudil metabolismus. Změny jsem pocítila už po 2 šálcích čaje Skinny Me Tea, bylo to neskutečné. Musíte to vyzkoušet samy!”

Moje pokožka je čistší a zářivější

„A úplný favorit v mé „denní relaxační rutině", je TummyTox Pure Me Tea, neskutečně voňavý čaj na detox a čištění organismu, který mi vyčistil a rozzářil pleť. A je v super balení, díky kterému jeho vůně nevyprchá."

„Vyzkoušejte a budete nadšené jako já! Posílám vám všem velký TummyTox pozdrav. :-) "