TUMMYTOX blogs.

Miluj své tělo, miluj svůj život!

Ahoj krásky, tentokrát jsme se rozhodli, že vám připravíme něco trošku jiného. U příležitosti mezinárodního dne žen bychom chtěli odhalit, proč je naše motto právě In love with your Body, in love with your Life.

Chceme vám ukázat, jak si vás všech vážíme, a obdarovat malou pozorností zcela každou naši Tummy dívku!

image

Naším poselstvím je pomáhat každé moderní ženě, aby se cítila dobře ve své vlastní kůži - a myslíme si, že naše motto Miluj své tělo, miluj svůj život to velmi dobře vyjadřuje.

Do teď jsme navrhovali mnoho produktů, které pomáhají očistit tělo, udržovat ho zdravé, plné energie a samozřejmě pěkně ho formovat, abychom každé ráno, když se podíváme do zrcadla, byli se sebou spokojené! Protože my ženy nejlépe víme, co potřebujeme. O tom svědčí i množství krásných zpráv a komentářů, které od vás dostáváme a které nás motivují dělat to, co děláme, stále lepší a lepší!

Naše Tummy rodinka roste, na začátku jsme byli jen tři, nyní je nás už 9! To znamená 9 moudrých hlav, které celé dny přemýšlejí, jak vás Tummy dívky, udělat šťastnými!

image

Ženy ženám

Chceme, aby všechny dívky byly šťastné a spokojené samy se sebou! Naše produkty jsou přizpůsobeny různým ženám a jejich různým potřebám. Proto si určitě i ty mezi našimi produkty najdeš takový, který ti pomůže přijít do cíle - stát se šťastnou a spokojenou ženou, která miluje své tělo a miluje svůj život.

Víme však, jak těžké je začít. A nejen to, často se do něčeho pustíme, ale velmi rychle se vzdáme. Často jsme zklamány, protože jsme byli netrpělivé a očekávali jsme rychlé změny. Okamžité výsledky však nepřicházejí jen tak jednoduše ... Ta cesta je mnohem náročnější a my jsme si toho vědomi. Proto jsme ti připravili malý dárek, s pomocí kterého dosáhneš svého cíle jednoduššeji – motivační deník!

Proč motivačný denník?

Protože všechny potřebujeme podporu, která pramení z nás samých – s pomocí tohoto deníku se ti bude snadněji začínat, ale také setrvávat při svém rozhodnutí dosáhnout cíle! Zajímá tě, jak vypadá? My jsme přesvědčeny, že budeš nadšená, proto ti ho u příležitosti Dne žen při nákupu jednoho z vybraných bestsellersad darujeme zdarma! Protože tvůj úspěch je pro nás to nejdůležitější!

Vyber si z těchto sad získej motivační deník jako dárek »

A nezapomeň! Pokud máš jakékoli dotazy nebo potřebuješ radu, kdykoliv nám můžeš napsat na našich sociálních sítích nebo na info@tummytox.cz

Tvůj TummyTox tím <3

Produkty pro vás