TUMMYTOX blogs.

7 tipů, jak zhubnout bez cvičení

Pro většinu z nás je nyní čas, kdy se začínáme vážně zabývat hubnutím. Říkají nám, že pokud se chceme do léta zbavit přebytečných kil, musíme cvičit jako šílené.

image

Sport intenzivní trénink však nejsou pro každého. Jasně, můžeš se k tomu donutit, ale jak dlouho to opravdu vydržíš? Je dobré být si vědoma sama sebe a opravdu se zamyslet nad tím, zda jdeš na proměnu těla správným směrem.

Pokud máš v plánu potit se denně dvě hodiny ve fitku, ale už teď víš, že budeš nenávidět každou minutu, pak tahle cesta správná nebude a později budeš jen zklamaná z nedodržení svých cílů.

Naštěstí existuje i jiný způsob, jak zhubnout!

Místo cvičení můžeš následovat některé z těchto tipů:

1. Vzdej se sladkých nápojů. Tato malá změna může mít velký význam. Zvykni si pít pouze vodu, neslazený čaj a kávu.

2. Pij hodně vody. Odborníci tvrdí, že hlad a žízeň jsou řízeny stejnou oblastí mozku, což znamená, že se tyto signály často zaměňují. Falešným chutím můžeš předejít tím, když budeš během dne pít hodně vody.

3. Při jídle se nevěnuj žádným dalším úkolům. Studie prokázaly, že jíme více, když nás rozptyluje něco jiného, například mobilní telefon nebo televize. Mozek lépe rozpozná, kdy je žaludek plný, když bude jíst bez rozptylování.

4. Zmenši porce a kousej pomaleji. Místo toho, aby ses zcela vzdala svých oblíbených jídel, zkus jíst menší porce pomalejiUž žádné uspěchané obědy ve stoje, udělej si čas a jídlo si opravdu vychutnej!

5. Jdi na procházku nebo výlet s kamarády. Sport nemusí být nudný. Pokud si při tom skvěle popovídáš s kamrádkou, bude to hned mnohem snazší. A i když to není náročná procházka, je to pořád lepší než sedět na gauči.

6. Jez více vlákniny. Vláknina se v žaludku rozpíná jako houba, a proto přirozeně potlačuje chuť k jídlu. Dobrými a zdravými zdroji jsou celozrnné výrobky, fazole, ovoce a zelenina.

7. Zvyš přirozené spalování tuků v těle s naším nejnovějším produktem: My Toned Body!

Tento super výkonný spalovač tuků 5 v 1 ti pomůže dosáhnout viditelných výsledků rychleji, ať už cvičíš, nebo ne. Každá kapsle obsahuje 26 účinných složek, které společně optimálně podporují spalování tuků a dodávají ti energii.