TUMMYTOX blogs.

Tvoje novoroční předsevzetí: Tohle bude nejlepší rok!

Milá naše Tummy dívko! Nový rok 2021 je tady! Si připravená na nové cíle a výzvy?

Letos naplň svůj seznam novoročních předsevzetí jednoduchými cíli, aby si je snadněji dosahovala a neztrácela motivaci. Zkus plnit postupně alespoň jedno každý den a uvidíš, že se budeš hned cítit lépe a motivovanější na splnění dalších! Ale, jak jsme již psali, nesmíš si klást příliš vysoké cíle a plň je jeden po druhém, krůček po krůčku.

image

Aby sis tím neprocházela sama, máme pro tebe super nápady, jak si to usnadnit a jak se konečně soustředit i na toho, na koho v uspěchaném životě plném povinností tak často zapomínáš – na samu sebe!

1. Začni jíst zdravěji a méně

No, buďme realistky, po všem tom svátečním jídle naše tělo opravdu potřebuje pauzu. Pokud chceme být fit do léta, nyní je ten nejlepší čas začít o tom přemýšlet a něco pro to udělat. nahraď sváteční jídla trošku menšími porcemi: jak jsme řekli, krůček po krůčku, pokaždé si nalož na talíř trošku méně a o chvíli uvidíš a pocítíš ten rozdíl!

2. Buď aktivnější

Ano, víme, že je ještě zima a že to není zrovna nejvhodnější pro běžné aktivity venku, v přírodě a do fitka pořádně nemůžeme... ale znovu, krůček po krůčku, začni pomalou chůzí 10 - 15 minut nebo doma udělej pár cviků každý den. Tvé tělo ti bude vděčné, a ty se budeš cítit mnohem lépe. Do léta můžeš být připravena na mnohem větší krok a přípravy na bombovou postavičku do plavek;)

3. Dopřej si kvalitní spánek

Spánek je klíčový pro naše zdraví ale i pro postavu. Pokud nespíme dobře, naše tělo mnohem více touží po kalorickém jídle ... a víš, co to znamená ... váha začne ukazovat čím dál tím víc. A to asi nechceš. Proto se vynasnaž spát každý den alespoň 7 - 8 hodin!

4. Buď sebevědomější

Ok, víme, že to nejde změnit jen tak jednoduše. Ale pokud si stanovíš nějaké cíle a konečně začneš na sobě pracovat, uvidíš, co se stane. Každá malá změna v tvém životním stylu ti dá více motivace, dokud nebudeš totálně okouzlena tím, jaký pořádný úspěch si dosáhla!

5. Nestresuj

Stres hraje v našem životě opravdu vážnou roli. Když jsme pod stresem, všechny naše snahy padají jako domečky z karet. Zkus trochu popřemýšlet, jestli opravdu stojí za to nervovat se nepodstatnými věcmi (ať už práce, škola, přítel či kamarádi). Občas je dobré udělat pár změn, aby ses cítila lépe a vždy postav sebe a své zdraví na první místo!

image

6. Nauč se, jak být šťastná

Toto předsevzetí v podstatě souvisí s předešlým. Nauč se mít ráda sama sebe, rozmysli, které věci tě dělají šťastnou a snaž se to dělat častěji. Samozřejmě věcem, které tě znervózňují a dělají smutnou, se snaž co nejvíce vyhýbat.

7. Vrať se zpět do top formy

Při prvních 6 předsevzetích ti nemůžeme velmi pomoct, musíš to zvládnout sama. Ale při tomto máme pro tebe dokonalou pomoc. Pokud se budeš držet předešlých rad a k tomu si dopřeješ malou TummyTox pomoc, letos bude zaručeně EXTRA!

Do top formy po svátcích ti pomůže vrátit se sada Perfect Transformation, který ti přetransformuje tvou linii a dá ti tu pravou motivaci!

Sada Nový Rok, Nová Já bude tvůj nejlepší přítel

Sada obsahuje vše, co potřebuješ pro tělo snů, které jsi vždy chtěla! Obsahuje 4 z našich nejlepších doplňků + posilovací gumu a shaker! ZDARMA!