TUMMYTOX blogs.

Novoroční předsevzetí 2020 - ještě není pozdě

Pravděpodobně jsi se ocitla ve stejné situaci jako my, léto skončilo, a vzhledem k momentální situaci budeme stejně trávit většinu času doma ... takže koho zajímá, jak vypadáme...??

Ale pravdou je, že se o sebe musíme starat ať už je situace jakákoliv a péči o sebe a své tělo nesmíme ignorovat.

Pamatuješ si svá novoroční předsevzetí? Možná se ti ještě nepodařilo splnit všechny své cíle nebo ti je dovolená pěkně pokazila, ale nyní máš ještě dost času na to, aby sis jej do konce roku splnila.

image

Jen si pomysli na to, že pokud to teď vzdáš, bude to mnohem těžší až bude opravdu čas vrátit se do formy a je velmi vysoká pravděpodobnost, že to vzdáš znovu! Pokus se to letos tedy změnit a dosáhni svých cílů. Postarej se o své tělo HNED TEĎ a my ti pomůžeme vyřešit problémy, s nimiž většina žen nedokáže zhubnout!

Proč je pro ženy tak těžké zhubnout?

Ne, není to jen výplod naší fantazie, pro ženy je mnohem těžší zhubnout než pro muže. Důvody jsou většinou skryty v našich tělech, takže pokud se ti z nějakého důvodu níže nepodařilo dosáhnout své cíle pro rok 2020, dnes ti nabídneme řešení každého problému!

Zpomalený metabolismus?

Pokud se často setkáváš se zpomaleným metabolismem, věř mi, že nejsi jediná. Muži mají více svalů než ženy a protože svaly spalují více kalorií než tuků, mají také rychlejší metabolismus, studie ukázaly, že je až o 3 až 10 procent rychlejší!

Ale pomalý metabolismus není důvodem, aby ses vzdala svých cílů! S naším čajem Skinny Me Tea můžeš zrychlit svůj metabolismus jednoduchým způsobem. Stačí jen jeden šálek čaje denně a kromě zrychlení metabolismu pomáhá vylučovat toxiny, které zastavují hubnutí, a pomocí své hlavní složky - čaje Pu-erh pomáhá spalovat tuky.

Nemůžeš kontrolovat hlad?

Všimla jsi si, že jsi po cvičení hladová tak, že bys mohla sníst celou ledničku? Je to proto, že po cvičení nám vyskočí hormon ghrelin. Ghrelin vysílá do mozku zprávu, že máš hlad, zatímco hormon leptin, který dává mozku zprávu že jsi plná, se ani nehne.

Vědci předpokládají, že to souvisí se samotnou podstatou našeho těla - plodností a udržováním našeho druhu - a je to přirozený způsob, jak ženské tělo bojuje proti nedostatku energie. Je to tedy v naší přirozenosti a nemůžeme se tomu vyhnout.

Dalším problémem, který ženy často mají, je emoční přejídání. Jsme si jisti, že to pro tebe není cizí výraz, protože všichni máme touhu po něčem sladkém, slaném nebo mastném, když máme špatný den nebo se hádáme s přítelem nebo kamarádkou.

A vědci si všimli další věci, která se u žen opakuje ... zatímco jsme „single“, jsme vždy opatrné, co jíme, ale když začneme vztah, začneme jíst velké porce, stejně jako naši partneři! Zajímavé, že?

Jelikož kontrola hladu a porce u žen může být největším problémem, máme skvělé řešení, které ti pomůže dostat hlad pod kontrolu a začít spalovat tuk: Flat Tummy tobolky.

Rychle to vzdáváš?

Ano, to může být velký problém ... stanovíme si cíl, ale když začneme cvičit nebo dodržovat dietní plán, vzdáme se ho velmi rychle. Vždycky máme nějakou výmluvu: Mám před sebou spoustu práce, necítím se moc dobře, dnes má kamarádka narozeniny a nemohu odolat tomu lahodnému čokoládovému dortu...

Jak to změnit? Začni si vést deník! Studie ukázaly, že vedení deníku může zdvojnásobit výsledky hubnutí. A máme ještě něco lepšího! Motivační deník. Do něj si můžeš zapsat své cíle, aktuální situaci, vést si dietní deník a nakonec zapsat výsledky. Tímto způsobem skutečně uvidíš, jakou změnu jsi dosáhla!

A dáme ti ho ZDARMA s naší sadou Perfect Transformation, která obsahuje čaj Skinny Me Tea pro urychlení metabolismu a spalování tuku, tobolky Flat Tummy, které ti pomohou jíst méně a rozpustit břišní tuk, a nápoj Fat Burner, který ti dodá více energie pro cvičení a pomůže rychleji spalovat tuky!

Nespíš v noci dobře?

Vědci již dávno potvrdili, že 7-8 hodin spánku je pro tělo ideální. A teď se tě ptáme, kdy jsi naposledy spala 8 hodin? Že ani nepamatuješ? No mysleli jsme si to. Většina populace má problémy s délkou a kvalitou spánku, což znamená, že čím méně spíme, tím více naše tělo touží po kalorickém jídle. Je ti to povědomé?

Abys tomu zabránila, ujisti se, že si před spaním dopřeješ náš nápoj Night Burner. Pij ho večer, aby ses uvolnila a pomohl ti snadněji usnout a spát kvalitním spánkem. A zatímco ty budeš spát, on se postará o očistu tvých jater a těla a roztaví tuk!

Trápí tě hormony?

Kromě výše zmíněných hormonů nám nejvíce potíží způsobuje také kortizol - stresový hormon. Být neustále ve stresu není dobré pro zdraví a kvůli stresu obvykle jíme více. Naše magnézium je skvělou pomůckou pro relaxaci. Obsahuje nejčistší mořský hořčík a pomáhá překonat stres. Kromě toho může zlepšit trávení, zefektivnit cvičení a snížit bolest svalů po cvičení.

Ale je tu ještě další hormon, o kterém jsi možná ani nevěděla, že existuje - adiponektin - hormon štíhlosti!

Adiponektin je hormon produkovaný v tukové hnědé tkáni a podílí se na regulaci metabolismu lipidů a sacharidů. Vyskytuje se v tkáni, když je v těle velmi málo tuku, takže zvyšuje schopnost svalů využívat sacharidy a přeměňovat je na energii.

Ale to není vše - tento hormon urychluje spalování tukové tkáně a snižuje chuť k jídlu! A pokud tohoto hormonu nemáš dost, můžeš ho probudit s našimi kapslemi Booty Tone!

Nejen, že podporují vyšší produkci hormonů, kapsle Booty Tone se starají o dokonale tvarovaný zadek a boky. S Booty Tone se podařilo naší testovací skupině:

  • zhubnout kolem pasu 7,5 cm *
  • zhubnout 6 cm * na stehnech a bocích
  • zhubnout 50 % břišního tuku * při dodržování zdravé výživy

*[Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl]

Potřebuješ kompletní řešení?

Když se na sebe podíváme, uvědomíme si, že čelíme víceméně všem výše uvedeným problémům. A pokud chceme opravdu viditelné a rychlé výsledky, je nejlepší zaútočit na všechny problémy najednou!

Zkus kompletní proměnu s naší 60denní sadou! Jaké problémy s tímto dvouměsíčním programem vyřešíš?

  • Stimuluješ trávení a zrychlíš metabolismus
  • Stimuluješ přirozený proces spalování tuku
  • Zastavíš nadměrné chutě na jídlo a přirozeně omezíš chuť k jídlu
  • Zastavíš večerní hlad a budeš lépe spát
  • Probudíš adiponektin - známý jako štíhlý hormon
  • Po každém cvičení budeš mít více energie a lepší výsledky