TUMMYTOX blogs.

OVLÁDNI HLAD A ZBAV SE TUKU!

Rozhodla jsi se znovu hubnout, pokaždé tě však popadne »vlčí hlad«? Nemůžeš v takové chvíli odolat čokoládě, čipsům nebo jinému hříchu? Nevadí, stává se to všem. Existuje na to však super řešení! Garcinie kambodžská, pojmenovaná i  »svatý grál hubnutí«, zmenšuje apetit, zabraňuje tvoření tukových zásob a zvyšuje tvé sebevědomí.

 

image

Trojitý účinek Garcinie kambodžské

Malé, zelené ovoce, které roste převážně v jižní Asii, ovlivňuje hubnutí na třech úrovních:

  • Zmenšuje apetit.
  • Zabraňuje vzniku tukových buněk a rozpouští tukové vrstvy.
  • Zvyšuje hladinu serotoninu v těle

Ověřená pomoc proti vlčímu hladu

Studie jako jeden z nejúčinnějších přírodních přípravků na krocení emočního hladu a hubnutí zmiňují i kambodžskou garcinii. Je bohatá na vitamíny a minerály (kromě jiných vitamíny C a B komplex, železo, vápník, fosfor…), její hlavní aktivní složka pomáhá shodit kila navíc. 

Kouzelná ingredience - kyselina glykolová 

Hlavní aktivní látka Garcinie kambodžské je kyselina glykolová, která se získává ze slupky plodu. Je vědecky dokázané, že funguje jako podpora pri snižování nadměrné tělesné váhy. 

Kyselina glykolová spomaluje působení enzýmu, který v našem těle proměňuje všechny uhlovodíky nevyužité okamžitě jako energii, na tukové zásoby. 

Kromě toho je známa tím, že brzdí apetit, protože zvyšuje hladinu serotoninu v krvi. Serotonin je mozkový neurotransmitor, který způsobuje pocit dobré nálady a radosti. Kyselina glykolová zvyšuje hladinu serotoninu, zlepšuje tím náladu a krotí touhu po jídle.  

Garcinia Cambogia v Flat Tummy kapslích úspěšnější než jinde 

Při výrobě Flat Tummy kapslí jsme Garcinii kambodžské dodali ingredience, které ještě dodatečně pomáhají hubnout: 

  • Vitamín C  spolupracuje při  biosyntéze karnitínu, což je malá proteinová molekula, která je účinná při  rozpadu tukových polštářků.
  • Chrom je nutný pro správné fungování tělesných funkcí. Podílí se na udržení správné hladiny inzulinzu a pomáhá tak optimalizovat metabolismus krevního cukru a snižuje tělesnou hmotnost. Pomocí chromu přidaného k naší výživě, můžeme jednodušeji kontrolovat svou touhu po jídle i vytváření tukových zásob.