TUMMYTOX blogs.

PIJ VODU A ZHUBNI

Víš, proč je voda tak důležitá, pokud chceš zhubnout? Důvod je poměrně jednoduchý. Čti dál a zjisti, kolik vody potřebuješ denně, abys dosáhla maximálních výsledků!


image

Podle nejnovějších doporučení amerického institutu medicíny (IOM) by žena měla vypít  2,7 litru vody denně, což je mnohem více, než bylo doposud doporučováno. Doporučené množství vypitých tekutin se liší také podle věku.

Pokud jsi starší než 19 let, IOM ti doporučuje pít 9 až 13 sklenic vody denně. Menší množství platí pro ženy, větší pro muže. Ptáš se, proč je tak důležité, abychom dostatečně pili? Ovlivňuje to celý oranismus a pití má vliv také na úspěšnost hubnutí!

Pokud nepijeme dostatek vody, voda se v našem těle zadržuje, což znamená, že jsme plní toxinů a jiných odpadních materiálů, které naše tělo skutečně nepotřebuje. Tyto odpadní látky a toxiny zatěžují náš lymfatický systém, játra a trávení. A to mimo jiné negativně ovlivňuje jakékoli snahy o hubnutí!

Tělo plné toxinů je zaručený recept na přebytečná kila

Četné studie ukázaly, že úbytku hmotnosti nedosáhneme, pokud je naše tělo plné zadržované vody a toxinů. To se pozná nejen na vyšší hmotnosti, ale také oteklými tvářemi, opuchlými kotníky nebo celulitidou.

Naše tělo v tomto stavu není schopné spalovat tuky, ty se nám doslova vrací ve formě celulitidy a tukových prstenců, kterých se nemůžeme snadno zbavit. Proto je pro očištění organismu důležité pít hodně vody, ale také omezit příjem soli a cukru. Proces očisty organismu a odstranění zadržované vody může být ale opravdu dlouhý.

Připrav tělo na hubnutí!

Pokud bys chtěla proces odvodnění urychlit, doporučujeme ti používat nápoj Draining Drink, který obsahuje patentovanou složku CactiNea ™. Klinické studie potvrdily, že díky této látce uživatelé snadněji dosáhli úbytku hmotnosti po prvotním očištění organismu, během kterého vyloučili přebytečnou vodu a vyčistili játra i střeva. Když takto podpoříš tok lymfy snadněji také zničíš celulitidu.

Tisíce spokojených zákazníic byli přesvědčeny viditelnými a rychlými výsledky, když se již během několika dnů zbavily prvních kilogramů, odstranily nadýmání a oteklost a vytvořily tak základ pro další hubnutí.