TUMMYTOX blogs.

PLOCHÉ BŘÍŠKO PŘÍRODNÍ CESTOU. JE TO VŮBEC MOŽNÉ?

Podzim je období, během kterého často začínáme přibírat na váze a jsme nachlazení. Čti dál a zjistíš, že není potřeba mnoho, aby ses těmto problémům vyhnula přírodní cestou.

image

Už jsi byla letos nachlazená?

Rýma, bolest v krku, kašel...zdá se ti to známé? Abys už neležela v posteli s hromadou léků, potřebuješ posílit svůj imunitní systém.

Chraň své tělo před viry pomocí růže a ibišku. Oba jsou přírodní antioxidanty, které mají protizánětlivé a antiseptické vlastnosti. Jinak řečeno, oba přispívají k posílení imunitního systému.

Oba, růže i ibištek, mají diuretický účinek, který ti pomůže odstranit bakterie a viry z tvého těla a tímto způsobem se zotavíš rychleji. Současně mají vliv i na sekreci toxinů a vody z těla.

1, 2, 3 jedem!

Jsi bez energie, unavená a v noci špatně spíš?

Máta a citrón jsou nezbytné pro všechny, kteří zažívají nespavost a stres, protože mají na tělo uklidňující účinek. Přes den tě uklidní ve stresových situacích a večer tě ukolébají do klidných snů. Pokud nechceš čaj pít, můžeš páru horkého čaje inhalovat.

Pro více energie ti doporučujeme čaj z kopřivy. Kopřiva je plná chlorofylu, vitamínů a minerálů, a proto je také přírodním zdrojem energie. Mezi všemi užitečnými složkami obsaženými v kopřivě je třeba zdůraznit vitamín B2 a riboflavin. Ty přispívají k tvorbě energie, optimálnímu fungování nervového systému a menší únavě.

OK, už se cítím lépe. Teď bych chtěla zhubnout…

My holky samozřejmě nikdy nejsme zcela spokojené se svým vzhledem a vždy najdeme něco, co nám vadí. Ve většině případů je to jedno nebo dvě kila. Věděla jsi, že zelený čaj a pampeliška přispívají ke snížení hmotnosti? Zelený čaj díky vysokému obsahu kofeinu, katechinů a polyfenolů, podporuje metabolismus a tím zajišťuje, že tělo spotřebuje více energie, zlepšuje trávení a bojuje proti zadržování vody.

Obě složky mají diuretický účinek a odstraňují toxiny a vodu z těla.

Místo nákupu všech těchto ingrediencí jednotlivě nebo jejich sbírání na louce, máme pro tebe sadu 3 čajů Tea DeLight, která působí proti všem výše zmíněným problémům.



Imunny Tea obsahuje růži, mátu, ibišek a aronii, které společně posilují imunitní systém.

Daily Kick Tea obsahuje kombinaci zeleného čaje, kopřivy, pampelišky, fenyklu a kmínu, které ti poskytnou spoustu energie, detoxikují tělo a současně urychlí úbytek hmotnosti.

Sleep Tight Tea ti pomůže snadněji usínat díky obsahu máty, meduňky, chmelu a pomerančové kůry a zajistí, že jsi ráno vyspaná a připravená na nové výzvy.


Produkty pro vás

DETOX & TRÁVENÍ
-40%
Speciální cena 439 Kč Běžná cena 731 Kč
Zobrazit produkt