TUMMYTOX blogs.

JAKÁ JE PRAVDA O ČAJÍCH NA HUBNUTÍ… SKUTEČNĚ FUNGUJÍ?

Je všeobecně známo, že pravidelné pití čajů na hubnutí pomáhá při účinnější a rychlejší ztrátě přebytečných kilogramů a rozpouštění tuků. Je toto tvrzení opravdu pravdivé?

image

Při nákupu čaje je třeba zeptat se sebe samé, jakého efektu si přejeme dosáhnout. Skutečnost je totiž taková, že různé čaje mají různé funkce. Kromě jiného jsou vhodné:

  • pro urychlení metabolismu

  • jako laxativum nebo diuretikum

  • na potlačení chuti k jídlu

S kterým čajem zhubneš nejrychleji?

Zelený, bílý a černý čaj obsahují různé složky, které podporují rozpouštění tuků. Jednou z nich jsou polyenoly, které mají vliv na spalování tuků a podporují hubnutí.

Zelený čaj je jako spalovač tuků na prvním místě 

Čaje na hubnutí, které kromě jiného obsahují také zelený čaj, jsou výborné pro urychlení metabolismu, díky vysokému obsahu kofeinu, jenž tělo naplní energií a pomáhá mu generovat teplo.

Zelený čaj je stejně tak účinný při potlačování chuti k jídlu. Obsahuje složky podporující vytváření dopaminu a norepinefrinu, hormonů, které aktivují nervus sympatikus, jenž je součástí vegetativního nervového systému a potlačují tak chuť k jídlu.

Bylinný detoxikační čaj

Čaje na bylinném základě jsou výborné pro vylučování přebytečných látek z těla. To mimo jiné přispává k urychlení úbytku hmotnosti a současně zbavuje tělo škodlivých látek, které během dne do svého těla přijmeš.

Čaj na hubnutí, který opravdu funguje

Daily Kick & Sleep Tight Tea je komplet čajů podporující celkovou regeneraci těla.

Daily Kick – čaj obsahuje množství složek, známých díky svým účinkům na rozpouštění tuků a ztrátu kilogramů, mezi něž patří i zelený čaj. Snižuje pocit nadýmání a okamžitě spouští procesy, za pomoci kterých podporuje trávení v průběhu celého dne.

Sleep Tight – čaj podpoří tvůj spánek a aktivuje detoxikaci těla. S jeho pomocí se tělo přes noc zbaví toxinů v a připraví jej na nový den v němž stres a oteklost nemají místo.

S pomocí Daily Kick & Sleep Tight Tea porazíš nadýmání a únavu už během 20 dnů, zmenšíš obvod pasu a docílíš ploššího bříška.

Získej zpět chuť do cvičení s novou energií a důvod k úsměvu!

Produkty pro vás

DETOX & HUBNUTÍ
-53%
Speciální cena 990 Kč Běžná cena 2 121 Kč
Zobrazit produkt