TUMMYTOX blogs.

Sbohem nafouklé břicho, nepotřebuji tě

Pravděpodobně znáš ten pocit nafouknutého břicha, pocit, že se chystáš explodovat! Všichni se s tím často potýkáme a stydíme se přiznat, že někdy vypadáme jako balón nebo těhotná žena s obrovským nafouknutým břichem…

Tohle všechno se nám stává, když se v těle hromadí nadměrné množství vody a toxinů, kvůli tomu pak vypadáme silnější, než ve skutečnosti jsme.

image

Ať už chceš zhubnout nebo se chceš cítit lépe ve své vlastní kůži, musíš se nejprve zbavit přebytečné vody z těla a očistit lymfatický systém. Tímto způsobem zhubneš přebytečná kila, protože zadržovaná voda zadržuje také tuk a toxiny v těle.

Je třeba více pít!

Může to znít trochu absurdně, ale ve skutečnosti musíš pít více, aby přebytečná voda zmizela. Mnoho lidí nepije když se cítí nafouklí a to je fatální chyba. Proč?

I když je pravda, že zadržovaná voda v našem těle nás dělá silnější, řešením rozhodně není přestat vodu pít.

Když je náš lymfatický systém „zacpaný“, voda se v těle hromadí

Pokaždé, když jsi nafouknutá, jsou to ve skutečnosti toxiny, které se ve tvém těle hromadí. Jinými slovy, lymfatický systém, který je zodpovědný za vylučování přebytečné vody a toxinů, je „zacpaný“ a potřebuje motivaci, aby to všechno z těla odstranil. Lymfatický systém odvádí až 2 litry vody denně! Proto, když se cítíš oteklá a nafouknutá, musíš pít vodu, aby jsi stimulovala vylučování a podpořilačištění lymfatického systému!

Můžeš si všimnout, že tvoje lymfa je oslabená, pokud máš nafouklé břicho, oteklé kotníky, celulitidu a oteklou tvář. To vše zpomaluje nebo dokonce brzdí proces hubnutí.

Jak urychlit lymfatický systém?

Ráno si připrav Draining drink v 1 litru vody, který má skvělou malinovou chuť. Může mít jemnou chuť, ale jeho působení je velmi silné a účinné.

Nápoj doslova resetuje lymfatický systém, tím tedy zrychluje vylučování vody a toxinů z těla, a tím uvolňuje i játra a trávení.

Pij svůj ranní Draining drink každé ráno a uvidíš že:

  • začneš hubnout kilogramy už v prvních dnech užívání*
  • zvýšíš vylučování přebytečné vody a toxinů o 27%*
  • snížíš nadýmání a otoky o 60%* za 1 týden
  • budeš mít méně celulitidy*

Nevěříš nám? Možná uvěříš jim!

Laura: image

„Byl ten pravý čas, zbavit se přebytečné vody, která se v mém těle časem nahromadila, a tak jsem začala užívat Drining Drink, abych se zbavila nadýmání a celulitidy. A všimla jsem si výsledků už v prvním týdnu!” *

image

Maja: image

„Dlouho jsem se potýkala se zpomalenou štítnou žlázou a zadržováním přebytečné vody v těle, což mě přimělo vypadat tlustě a nafoukle. Pak jsem zkusila Draining Drink a zhubla 4 kilogramy za měsíc a půl!” *

image

*[Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl.