TUMMYTOX blogs.

SÍLA VITAMÍNŮ: ZÁKLAD PRO ZDRAVÉ VLASY A KRÁSNOU POKOŽKU

Dalo by se říci, že zima je pryč a s příchodem jara obvykle nechceš měnit pouze šatní skříň, ale také tvůj vzhled – v létě zazářit v tvojí nejlepší kondici.

image

Jistě víš, že vitamíny jsou důležité pro správné fungování tvého těla, od imunitního systému až po další funkce v těle, ale věděla jsi, že vitamíny a další živiny jsou také důležité pro tvůj fyzický vzhled – mluvíme o zdravé a krásné pokožce, nehtech a vlasech.

Péče o pleť je důležitá, ale to není vše

Ano, víme, že už jsi tisíckrát slyšela všechny tipy pro řádnou péči o pleť. Od použití kvalitních produktů, přes ochranu před slunečním zářením, až po odstranění make-upu před spaním. Péče o tvoje tělo ale také znamená, aby ses postarala nejen o to, co si dáš na své tělo, ale také o to, jak ho vyživuješ. Pestrá strava, bohatá na ovoce a zeleninu a spoustu vody, je stejně důležitá jako kosmetika.

Jaké vitamíny potřebuji

Kromě známého vitamínu C, silného antioxidantu, který pomáhá rozjasnit pleť, zmírňuje drobné vrásky, mírní tmavé kruhy pod očima a odstraňuje skvrny způsobené UVA a UVB paprsky, stimuluje také tvorbu kolagenu a pomáhá bojovat s pupínky.

Dalším velmi důležitým spojencem dobře hydratované a pevné kůže je rozhodně vitamín E. Rovněž nazývaný tochoperolo, obvykle se používá společně s vitamínem C, k boji proti stárnutí kůže, ale také ke zmírnění zánětu způsobeného expozicemi na slunci.

Biotin, neznámý vitamín

Biotin, také nazývaný vitamín H, je důležitým vitamínem, který bohužel naše tělo nedokáže samo vyprodukovat. Kromě výhod pro pokožku (také bojuje se seboroickou dermatitidou), zlepšuje také křehké nehty a bojuje proti vypadávání vlasů. Ale to není vše. Pokud tvoje tělo nemá dostatek biotinu v těle, můžeš mít příznaky jako je únava, ospalost, bolesti svalů a kožní problémy.

Za nedostatek vitamínů je zodpovědný moderní životní styl

Za nedostatek vitamínů odpovídá moderní životní styl. Po návratu domů večer po náročném dni z práce, ze školy, nezdravé stravování, stres, rychlý životní styl, to vše se na tvém těle podepíše. A také ukáže: mastná kůže, suché vlasy, křehké nehty a ještě závažnější problémy jsou častější, než si myslíš.

Pak udělej něco pro sebe… pomož si s multivitamíny. Právě pro tebe jsme vytvořili lahodné multivitamínové bonbóny Shine Bright s jahodovou příchutí a ve tvaru medvídků, které kromě biotinu, vitamínu C a E obsahují také zelený čaj, který detoxikuje tělo a kofein, aby ti poskytl energii na celý den.

Objev Shine Bright multivitamínové medvídky se slevou -25%