TUMMYTOX blogs.

„Poprvé v životě mi doplněk na hubnutí skutečně pomohl a navíc rychle!“

Ahoj, jsem Emily a je mi 34 let. Dnes bych se s vámi chtěla podělit o svou cestu za hubnutím se sadou Express Body Shaper od TummyToxu.

Úspěšné hubnutí s Express Body Shaper

Vždycky jsem bojovala s nadváhou. Stejně jako mnoha jiných jsem přeskakovala z jedné diety na druhou a zkoušela jsem různé druhy cvičení – od zumby přes jízdu na kole až po plavání. Vyzkoušela jsem také spoustu doplňků stravy, které mi slibovaly, že mě zbaví těch otravných kil navíc. Ale budu upřímná, nejsem moc dobrá v tom, že bych u něčeho vydržela, pokud rychle nevidím výsledky.

Dojde mi trpělivost a já začnu hledat další „kouzelné“ řešení, které mi pomůže zhubnout a udržet si motivaci.

Změn jsem si všimla po měsíci

Když mi loni v létě moje nejlepší kamarádka Sarah navrhla, abychom společně vyzkoušely sadu Express Body Shaper od TummyTox, souhlasila jsem, ale především z legrace. Nečekala jsem, že by tentokrát bylo něco jinak. Když výrobky dorazily, byla jsem trochu překvapená, protože sada obsahovala také produkt na vyrovnání hormonů. Žadný z předchozích doplňků, které jsem vyzkoušela, se nikdy nezmiňoval o souvislosti mezi hormony a hubnutím.

Užívání doplňků je snadné. Sada se skládá ze 2 nápojů a 1 doplňku ve formě kapslí a stačilo vypít 1 nápoj a užít 1 kapsli denně. A víš co? Ty nápoje chutnají fakt dobře, takže jsem se na ně pokaždé těšila! Když měsíc skončil, nemohla jsem uvěřit vlastním očím. Zhubla jsem! Poprvé v životě na mě nějaký doplněk stravy na hubnutí skutečně zabral, a to rychle! Byla jsem v sedmém nebi a řeknu ti, že jsem se cítila motivovaná tak, jak už dlouho ne.

Okamžitě jsem si objednala další sadu a rozhodla se pokračovat ještě jeden měsíc. Byla jsem ohromená, když jsem viděla, že číslo na váze nadále klesá, aniž bych musela zavést jakékoli drastické změny.

Sada Express Body Shaper mi pomohla znovu zdokonalit mé tělo a posílit mé sebevědomí

Užívání sady Express Body Shaper mě opravdu změnilo a inspirovalo mě ještě k většímu úsilí. Nejprve jsem přestala jíst nezdravé potraviny a do svého jídelníčku zařadila více zeleniny a dalších zdravých potravin. Taky jsem začala doma lehce cvičit podle videí na YouTube. Díky pohybu jsem se cítila skvěle, a tak jsem se rozhodla, že to rozjedu ještě víc. Počáteční kila, která šla dolů, mi dodala potřebnou vzpruhu, abych se mohla připojit k přátelům v posilovně a necítila se přitom trapně.

O čtyři měsíce později se už skoro nepoznávám, když se dívám na staré fotky. Zhubla jsem 8 kilo, ale není to jen tím. Už se necítím nafouklá, mám lepší náladu, spím jako miminko a mám více energie než dřív.

Co mi ale opravdu vyrazilo dech, bylo to, jak se tato sada zaměřila na vyrovnání hormonů. Upřímně si myslím, že to byl ten chybějící dílek, díky kterému všechno ostatní zapadlo na své místo. Žádný z doplňků na hubnutí, které jsem zkoušela, se nezabýval důležitostí hormonů, a já věřím, že právě proto u mě nefungovaly. Teď o této sadě říkám všem svým kamarádkám. Když pomohl k tak velké změně mně, vím, že může pomoci i jim.



Produkty pro vás