TUMMYTOX blogs.

Tajná zbraň proti celulitidě? Zeptejte se top-modelek…

Dlouhé štíhlé nožky a žádná celulitida, vyrýsované svaly, pokožka bez nečistot… pouze sen? Ne, dokonalé tělo je standardem pro špičkové modelky, které pracují pro značku Victoria Secret. Může to být pravda i pro vás?

 

image

Nepřítel: celulitida

Může vás to překvapit, ale za neposkvrněnou vizáží se skrývají měsíce diet a fyzického cvičení. Protože nezapomeňte – modelky, stejně jako všichni ostatní, musí také pracovat na své dokonalé postavě. Avšak jedním z největších nepřátel téměř všech žen, i těch nejlepších, je celulitida. Jak hvězdy pro přehlídky spodního prádla bojují s celulitidou?

Pár tipů od Adriany Limy

Jedna z nejznámějších modelek ve světě módy, Adriana Lima, přiznala, že vždy následovala striktní dietu několik měsíců před Victoria's Secret přehlídkou.

Nicméně, pokud se zrovna nepotřebovala připravovat na nejočekávanější přehlídku roku, neměla důvod podléhat výživovým extrémům. Během takových měsíců byla hesla její diety: rovnováha a umírněnost.

Jako profesionálka zná i pár triků jak bojovat proti celulitidě.

Zde jsou tipy, které umožňují brazilské krásce, aby se úspěšně vyhýbala pomerančové kůži.

Ty nejlepší modelky doporučují se vyhýbat:

  • masu

  • mléku, alkoholu, kofeinu

  • příliš soleným nebo slazeným jídlům

  • příliš zpracovaným potravinám, nejlepší je jíst jídlo v jeho přirozené podobě

A jaké jsou věci, co musíš dělat, abys omezila tvorbu celulitidy?

  • Pij dostatek vody (minimálně 1,5 l denně)
  • Cvič 2–3krát týdně

Jak znásobit výsledky tvého úsilí?

Pokud chceš dát celulitidě sbohem, vyzkoušej přidat do své denní rutiny ještě jednu vychytávku. Chceš ještě lepší výsledky? Vyzkoušej Slimming Gel.  Doporučujeme ho vyzkoušet, pokud se chceš zbavit toho, co se nezvaně nakupilo přes zimní měsíce a získat postavu s kterou zazáříš v plavkách.