TUMMYTOX blogs.

Tereze se zmenšila celulitida již po 14 dnech

27letá Tereza se v lednu stala maminkou malého Lukáška. Mateřství si velice užívá a raduje se z každého dne stráveného se svou rodinou. Po porodu ji však začala trápit celulitida a povislá kůže. Rozhodla se proto vyzkoušet Slimming Gel od TummyTox.

image

„S těhotenstvím šla kila nahoru, přesněji 12. Možná si říkáte, že to není moc, ale při mé výšce 158 cm je to až dost. Takže po porodu se dostavila povislá kůže a můj odjakživa velký strašák – celulitida. I když hodně piju, tak to moc nezabíralo a začalo mě to trápit.”

Tereza se proto rozhodla, že s celulitidou zkusí něco dělat: „Tak jsem hledala a našla alespoň pro mně přijatelnou alternativu – Slimming gel.”

Viditelné výsledky po 14 dnech

Změny jsem pocítila už po čtrnácti dnech. Teď si i moje okolí začíná všímat, že jsem se hodně zpevnila a trochu i zhubla.” Tereza je ze Slimming gelu nadšená a má v plánu vyzkoušet v budoucnu i další TummyTox přípravky: „Rozhodně budu v používání gelu pokračovat, už jsem objednala další dvě balení. Vyzkouším i další produkty od TummyTox, protože mně moc oslovily.”

Jak Tereza Slimming gel používá?

Tereza gelem masíruje problémové partie dvakrát denně – ráno a večer. Jak sama říká, chce to pravidelnost. „Gel příjemně voní a při nanášení pociťuji mírný hřejivý efekt na pokožce. Navíc se rychle vstřebává,” dodává.

Slimming Gel obsahuje mimo jiné extrakt garcinie kambodžské, který blokuje tvorbu tukových polštářků. Díky svému složení gel odstraňuje celulitidu, zpevňuje kůži a vrací ji zdravý a zářivý vzhled.

Vyzkoušej ho i ty, nyní ve vylepšené INTENSE verzi za super cenu! Koupit ZDE!