TUMMYTOX blogs.

Adela: „Začala jsem mít opět ráda sebe i své tělo!”

Adéla je 30letá maminka, které před půl rokem skončila mateřská dovolená. Adélu, jako mnoho jiných maminek po porodu trápily nabrané kilogramy a neforemná postava.... Teď se ale cití skvěle, seběvědomně a spokojeně! Čti dál a odhal její příběh...

image

Adélino těhotenství všechno změnilo

„S postavou jsem nikdy problém neměla, ale po porodu se to změnilo. Přibrala jsem 15 Kg. Měla jsem silnější boky stehna a zadeček o bříšku ani nemluvě. Celé mé tělo mě neposlouchalo . Cítila jsem se hodně nafouklá a hlavně jsem se za sebe moc styděla.

Často jsem jezdila s kočárkem na delší procházky, ale stále mi ty kila zůstávaly nahoře. Dokonce jsem si pořídila běžecký pás, na kterém jsem běhala každý den. Bohužel kromě bolavých svalů žádné velké výsledky vidět nebyly.

Než jsem otěhotněla, se svým tělem jsem byla celkem spokojená a sportovala jsem. Po porodu bylo vše jinak. Cítila jsem se celkově nesvá a hlavně obézní. Mé tělo , nálada a celkově můj způsob života…vše se změnilo. Byla jsem více nervóznější a nerada jsem se ukazovala.”

TummyTox přišel na pomoc!

„TummyTox jsem objevila na Facebooku, kde se mi na něj zobrazila reklama. Zvědavost mi nedala a reklamu rozklikla. I když jsem těmto věcem moc nevěřila, řekla jsem si, že to přece jen vyzkouším. Přesvědčily mě skvělé recenze a přírodní složení.

Mezi mé favority patří Fat Burner Drink, protože často běhám na páse a potřebovala jsem nějaký přípravek při cvicění. Dále pak Draining Drink a čaj Skinny Me Tea”

„Po nějaké době používání produktů TummyTox jsem viděla, že bříško, stehna a zadeček se mi krásně formují. Bylo pro mě velkou motivací i to, že změny byly na mě vidět. Navíc jsem je neviděla jen já, ale i moje rodina a přátelé.

Měla jsem velkou radost, cítila jsem se lépe jak fyzicky tak i psychicky.”

Její život se změnil od základu.

„Konečně jsem se necítila jako „nafouknutý” balón. Nestyděla jsem se za sebe. Začala jsem mít opět ráda sebe i své tělo!

Je mi celkově lépe. Už se nebojím vzít na sebe upnutější tričko a džíny. Dokonce když jsme se s manželem a synem jeli v létě koupat, konečně jsem si mohla na sebe vzít dvoudílné plavky a nestydět se za sebe.

Můj život se změnil celkově od základu, nestydím se za svoji postavu, tělo mám pevnější . Nálada je lepší, nejsem tak nervozní a nesvá. Nebojím se nosit oblečení, které se mi líbí, a ve kterém se cítím sexy.

Děkuji za Tummy Tox. Díky němu mám konečně lepší postavu a cítím se konečně úžasně, moc mi pomáhá.”

Objev Adéliny oblíbené produkty v Sadě Bikiny Ready a vyzkoušej účinky produktů na vlastní kůži!