TUMMYTOX blogs.

Adriana: „Produkty mě motivují pokračovat dál”

„Jmenuji se Adriana, a je mi 29 let. Pracovala jsem jako zastupce manažera banky a momentálně jsem na mateřské dovolené.
Největší problém mám s bříškem a boky, kde se mi ukládá nejvíce tuku....”

image

Kvůli těhotenství přibrala až 30 Kg

„Postavu si snažím hlídat celý život, ale kvůli těhotenství jsem přibrala až 30 Kg. Po porodu váha klesla o asi 10 kg ale těch 20 kg se mě stálo drželo a dokonce jsem začala zase přibírat při kojení.
Cítila jsem se hrozně, byla jsem i unavená a bez energie, nebavil mě pohled do zrcadla...”

Zaujala ji růžová :-)

„Na TummyTox jsem narazila na Facebooku, kamaradce se vaše stránka líbila a zrovna byl výprodej produktů, tak mě to zaujalo a produkty jsem si objednala.

Zaujala mě růžová :-) Ne, dělám si legraci, ale jo, líbily se mi stránky i hezký obal, jsem přece jen žena. Četla jsem dobré recenze a chtěla jsem doplnit zdravý jídeníček nějakým novým doplňkem a vaše produkty mi přišly jako dobrá volba. Napsala jsem pár dotazů a odpověděla mi velmi příjemná slečna. Poradila mi, co by mohlo být pro mě vhodné a za příjemnou cenu. Tak jsem to zkusila.”

Změny pocítila již 3. den!

„Užívala jsem vaše čaje, nápoj FatBurner a Draining drink - nápoj na odstranění vody z těla a musím říct, že jsem pocítila změny již 3. den po pití nápoje. Bylo mi přijemně, bříško mi splasklo, nebyla jsem tak nafouklá a cítila jsem se odlehčeně.
Zatím nemůžu mluvit o nějakém výrazném snížení váhy. Přece jen mám něco za sebou a vím, že nic není hned. Každopádně se cítím mnohem lépe, mám více energie, nejsem tak nafouklá a kamarádka mi tvrží, že nějak výrazně hubnut, tak asi to jde vidět. :-)
Cítím, že mi nápoj pomáhá zbavit se přebytečné vody, nejsem tolik oteklá a to je velmi příjemná změna a naučila jsem se přes den i více pít.
Produkty mě motivují pokračovat dál, i když je předemnou ještě kus cesty. Vřele je všem doporučuji!”