TUMMYTOX blogs.

ANGELA: Z 86,5 kg na 80,9 kg za méně než 1 MĚSÍC!

Jmenuji se Ângela Santos, je mi 44 let a pocházím z Portugalska. Jsem vdaná a mám dvě krásné děti. Pracuji jako provozní asistentka ve velké společnosti. Brzy však budu povýšena, což znamená větší odpovědnost a tím pádem i větší viditelnost a stres.

Díky každodennímu stresu a nedostatku času je to vždy tělo kdo platí za tento životní styl. Nejím mnoho sladkostí, ale když přijde hlad, jsem milovníkem vaření a neodolám plnému talíři slaných dobrot….

* [Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Chcete-li zhubnout, je důležité dodržovat vyváženou stravu a vést zdravý životní styl.]

image

Před dvěma týdny jsem se rozhodla brát výrobky z propagačního balíčku Summer Transformation. Moje váha byla 86,5 Kg a byla soustředěna zejména kolem pasu. 

„Řekla jsem si, že za ty peníze nemám co ztratit."

Na facebooku jsem viděla reklamy na TummyTox. Obvykle hned nekupuji „zázračné” produkty na hubnutí, ale za tak výhodnou cenu, jsem si řekla, proč ne. Když jsem viděla propagaci balíčku za 572,- Kč zkusila jsem štěstí, neměla jsem co ztratit. K tomu všemu jsou většinou produkty toho typu mnohdy dražší, tak proč nevyužít výhodné nabídky. Ingredience se zdály přirozené a způsob užití relativně flexibilní.

Když produkty dorazily (trvalo to nějakou chvíli, ale rozhodně stálo na ně počkat), rozhodla jsem se s jejich užití okamžitě. 

Každé ráno nyní užívám čaj SKINNY ME TEA spolu s jednou FLAT TUMMY kapslí a po 40 minutové cestě do práce mám snídani. Půl hodiny před obědem užiji druhou kapsli FLAT TUMMY a večer po večeři užiji sklenici FAT BURNER.

„Zhubla jsem 6 kilogramů za méně než 1 měsíc."

Už ze začátku jsem si uvědomovala, že v práci nemám chuť na moje obvyklé svačinky a to bez pocitu hladu. Díky tomu jsem si dala záležet s výběrem obědů a místo vysoce kalorických pokrmů, které se mi obvykle líbily, jsem se rozhodla pro zdravější varianty jako ryby nebo pokrmy obsahující vysoký podíl zeleniny. Také doma při večeři jsem zůstala u lehčích pokrmů a každým dnem se moje halenky a košile zvětšovaly.

Bylo pro mě více než potěšující vidět za tak krátkou dobu číslo 80,9 kg na váze. Nejvíc překvapující je fakt, že i když mnohem méně jím mám stále pozoruhodnou energii.

„Poprvé co jsem matkou jsem si koupila šaty!"

Každý organismus a tělo je jiné a na každého fungují jiné přípravky, ale pokud to nezkusíte nebudete nikdy vědět co funguje na vás! 

Za sebe můžu říct, že se cítím energická, mnohem více sebevědomá a poprvé od doby co jsem se stala matkou jsem si koupila šaty ve kterých se cítím skvěle.

Zkušenost byla fenomenální a zvědavost mě vedla k prozkoumání složek. Kromě přírodních produktů má čaj Skinny Me Tea a nápoj Fat Burner velmi příjemnou chuť.

Z toho, co jsem četla, jsou výsledky ještě lepší, pokud zkombinujete produkty s trochou cvičení.

Jsem teprve na začátku cesty a těším se na další pokroky a výsledky. 

Doporučuji sdílet rady a zkušenosti produktů, protože ráda vím, že existují ženy, které jsou nyní šťastnější a seběvědomější a připravené na novou fázi života.

Trojitý efekt v jednom balení!

Fat Burner Drink, Skinny Me Tea a Flat Tummy kapsle jsou tři produkty, které ti pomohou v boji proti přebytečným kilům

S nápojem Fat Burner spálíš při cvičení více kalorií a zbavíš se kil rychleji. Kratším cvičením docílíš stejných výsledků jako dlouhou a namáhavou tělesnou aktivitou. Nápoj obsahuje totiž 100% čistou formu L-karnitinu, který dokáže tukové zásoby ve tvém těle přeměnit na energii.

Skinny Me Tea přírodním a přirozeným způsobem zrychlí proces spalování tukových zásob tak, že povzbudí metabolismus k efektivnějšímu fungování. Často jsou důvodem neúspěšného hubnutí i toxiny, které se zadržují v těle. Náš čaj proto působí i detoxikačně.

Flat Tummy kapsle se postarají o štíhlou postavu, ploché bříško a zároveň o pocit pohody a neuvěřitelnou energii po celý den!

Produkty pro vás

SPALOVAČ TUKU
-50%
Speciální cena 699 Kč Běžná cena 1 398 Kč
Zobrazit produkt