TUMMYTOX blogs.

Lucie: „Mám energie za dva a cítím se úžasně!”

Lucii je 27 let a je na mateřské dovolené se svou malou dcerkou. Vždy bývala štíhlá, ale jak už to tak chodí, 2 těhotenství byla na její postavě znát...

image

Milující maminka

Lucie o sobě tvrdí, že není ani tlustá ani hubená. A i když svoje děti miluje, před těhotenstvím byla se svou postavou mnohem spokojenější: „Dvě děti se na mém těle určitě podepsaly. Dřív jsem měla větší sebevědomí. Ovlivnilo to i moji náladu, byla jsem naštvaná sama na sebe, že s tím nic nedělám a nemůžu si obléknout všechno co se mi líbilo. Ale každopádně ty dva uzlíčky štěstí za to stály.”

Sociální sítě ji odhalily TummyTox

„TummyTox jsem našla na sociálních sítích, kde sleduji i spoustu maminek a kamarádek které už s touhle značkou měli zkušenosti. Tak jsem si řekla že to zkusím.”

„Určitě první co mě zaujalo byla cena. Když jsem pak pátrala dál abych si něco zjistila zaujalo mě přírodní složení výrobků, moc takových není. Snadné použití bylo další plus k výběru této značky.”

Zamilovala si naše čaje a nápoje

„Začala jsem čajovým duem pro denní a noční detoxikaci. Miluju čaje a tohle byla trefa do černého! Mám už 3 balení a jsem maximálně spokojená! Tak jako jsem i maximálně spokojená s Draining Drinkem a Night Burner Drinkem. Jejich úžasná chuť je nepopsatelná!”

Změna přišla už po 6 dnech!

„Jako věčně unavená a nevyspaná maminka jsem začala pociťovat vyšší hladinu energie a dokázala jsem lépe fungovat hned po ránu, což bylo úžasné a určitě to ovlivnilo i moji náladu. Lépe se mi v noci spí a mám i více motivace fungovat. Zlepšilo se mi i trávení a zažívání, za což jsem opravu ráda.”

Lucie má energie za 2 a cítí se mnohem spokojenější

„Používání TummyTox změnilo můj celkový život. Díky vysoké hladině energie se cítím úžasně a začala jsem konečně cvičit. Dokonce i manžel si všimnul mojí lepší nálady a že jsem spokojenější.”

„Chci vám opravdu ze srdce poděkovat za úžasné výrobky a za to, že jste tady vždy pro nás s jakoukoli radou, jste úžasní!”